iPhone 7 va fi un esec, conform partenerilor Apple

iPhone 7 pare a fi mai popular decat iPhone 6S in randul consumatorilor, insa partenerii companiei Apple se asteapta ca noul smarptphone sa aiba vanzari mai slabe decat predecesorul sau, multi dintre ei facand aceste temeri publice.

Japan Display a anuntat ca va pierde 300 de milioane de dolari in acest an fiscal din cauza scaderii numarului de comenzi pentru ecrane in a doua parte a anului 2016, iar TSMC ar urma sa livreze cu aproape 30% mai putine chip-uri decat in cursul anului trecut.

Separat, Largan Precision, LG Display, Catcher Technology, Foxconn si Pegatron spun ca a doua parte a anului va fi extrem de problematica si ca nu vor incasa la fel de multi bani precum in anii anteriori, totul pentru ca Apple nu se asteapta la vanzari mari pentru iPhone 7.

In momentul de fata oamenii au reactii mixte in ceea ce priveste iPhone 7 si asta pentru ca Apple nu va implementa schimbari radicale pentru design si se pare ca va obliga utilizatorii sa faca o alegere dificila in ceea ce priveste camera sau performantele.

Suppliers are saying that they are getting fewer orders for the second half of this year compared with the year-ago period. The traditional peak season this year will not be able to compare to the past few years. Another source said that for Taiwan Semiconductor Manufacturing Company, the sole supplier for the latest A10 chips used in iPhone 7, its iPhone 6s and iPhone 7 chip shipments for the June to December period will likely shrink to 70%–80% of the level reached in the second half of 2015.

V-am spus astazi ca iPhone 7 Plus are camera duala si 3 GB RAM, dar am vazut si doua schite pentru iPhone 7 si 7 Plus, iar din toate aceste informatii reiese faptul ca in toamna multi vor avea o alegere foarte grea de facut cand vor decide smartphone-ul pe care vor dori sa il cumpere.