Prima Pagina telefoane mobile Politia SUA confisca telefonul unui traficant de droguri, roaga clientii sa nu...

Politia SUA confisca telefonul unui traficant de droguri, roaga clientii sa nu mai sune

Politia din Ohio, SUA, a confiscat recent telefonul mobil al unui traficant de droguri, iar spre surprinderea multora, telefonul este in continuare asaltat de apeluri si mesaje text in care clientii traficantului incearca sa obtina marfa de la acesta, desi el se afla in custodia autoritatilor.

In incercarea de a analiza datele din telefonul traficantului de droguri, politia a fost enervata de faptul ca acesta primeste incontinuu mesaje si apeluri de la clientii care au nevoie de marfa sa, situatia ajungand in punctul in care politia le-a cerut acestora sa nu-l mai contacteze.

Intr-un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook al politiei din Ohio, detectivii cer ca mesajele si apelurile sa se opreasca pentru ca telefonul sa poata fi analizat, anuntandu-i pe clienti ca ei vor fi cautati in curand de catre agentii de politie, deci nu este nevoie ca ei sa mai sune sau sa trimita mesaje.

Situatia in sine este foarte comica deoarece vorbim despre o sectie de politie care le cere dependentilor de droguri sau altor traficanti sa nu-i mai contacteze pentru ca ei vor fi arestati oricum in curand, iar totul este posibil deoarece smartphone-ul confiscat este LG si nu iPhone.

Police are trying to search through texts and contacts, but they say that the constant stream of calls and texts is “really annoying.” In a very tongue in cheek Facebook post, police said, “First of all, he is all out of drugs for tonight. Secondly you don’t need to call – we will come to you soon enough.”

politie sua

 • atb19

  😜😜😜 tare nu? Putea foarte bn sa stabileasca întâlnirea și să îi “salate” pe toți…

 • rundown

  De ce sa te salte? Tu esti consumator prietene, ai nevoie de ajutor specializat nu de 24 de ore la racoare ca sa intri in sevraj dimineata. Oricum foarte comica situatia. Asa afla si politia cati consumatori sunt in zona. Era tare sa fii descoperit cineva de la politie ca rude sau prieteni de-ai sai sunt consumatori. Tragicomic..NU MAI SUNA ca oricum te vizitam in curand pentru amprentare si dosar penal pentru consum de stupefiante. Trebuie doar sa ai rabdare:))

 • mnov

  Arestati si ei:)))))) zaoneee, cam militian la faza asta..

 • Lol, pai politistii au spus asta.

 • Marius R.

  Nu mergea un simplu “mod avion”? Dar e un pic la caterinca mesajul asta, le-a iesit

 • Michael

  Da, modul avion este la mintea cocosului

 • Dan

  Probabil interesul lor e să afle cât mai mulți clienți de-ai dealer-ului.

 • Claudiu D

  Tragicomica situatia ! Ca si cu prostitutia ! Amendeaza prostituatele dar clientii nu ! In unele tari amendeaza si clientii ! Ar trebui actionat asa

 • atb19

  La asta m-a refeream si eu…rundown

 • rundown

  Claudiu, in ce tara sunt amendati si clientii?

 • atb19

  In multe tari, știe el ce zice…in Italia, Spania si alte tari , îți iei amenda dacă dormi pe banca, pe strada … Mai ales după ora 22:00… Te amendează, si îți da un șut in dos si te trimite in țara natală obligat- forțat…

 • Claudiu D

  In Italia , Madrid , Barcelona , Franta chiar spunea la stiri ca vor primi amenda acasa in cutia postala , clientii ! Numai ca pe stirile de pe Kanal D Realitatea Protv si cele asemanatoare nu o sa vedem stiri decat de wow adica de 💩💩 mucha💩💩💩

 • atb19

  😂😂😂😂 corect . Claudiu D , Lasă-l sa creadă ce vrea … Eu am rude in Italia si Spania din 1998… Si mi-au spus cât de multe sau schimbat acolo , fata de țara tuturor imposibilităților …România….😂😂😂