Politia SUA confisca telefonul unui traficant de droguri, roaga clientii sa nu mai sune

Politia din Ohio, SUA, a confiscat recent telefonul mobil al unui traficant de droguri, iar spre surprinderea multora, telefonul este in continuare asaltat de apeluri si mesaje text in care clientii traficantului incearca sa obtina marfa de la acesta, desi el se afla in custodia autoritatilor.

In incercarea de a analiza datele din telefonul traficantului de droguri, politia a fost enervata de faptul ca acesta primeste incontinuu mesaje si apeluri de la clientii care au nevoie de marfa sa, situatia ajungand in punctul in care politia le-a cerut acestora sa nu-l mai contacteze.

Intr-un mesaj publicat pe contul oficial de Facebook al politiei din Ohio, detectivii cer ca mesajele si apelurile sa se opreasca pentru ca telefonul sa poata fi analizat, anuntandu-i pe clienti ca ei vor fi cautati in curand de catre agentii de politie, deci nu este nevoie ca ei sa mai sune sau sa trimita mesaje.

Situatia in sine este foarte comica deoarece vorbim despre o sectie de politie care le cere dependentilor de droguri sau altor traficanti sa nu-i mai contacteze pentru ca ei vor fi arestati oricum in curand, iar totul este posibil deoarece smartphone-ul confiscat este LG si nu iPhone.

Police are trying to search through texts and contacts, but they say that the constant stream of calls and texts is “really annoying.” In a very tongue in cheek Facebook post, police said, “First of all, he is all out of drugs for tonight. Secondly you don’t need to call – we will come to you soon enough.”

politie sua