Apple lanseaza primul website care iti permite sa te incluzi intr-o reclama de-a sa

Saptamana trecuta compania Apple a relansat compania Shot on iPhone cu o reclama in care promova ideea de a cumpara un iPhone ca si cadou pentru Ziua Mamei, care este sarbatorita maine in SUA, insa campania lor a mers mult mai departe de atat.

Cei din Cupertino au creat si un website special in care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a introduce o poza cu propria mama pentru a afi afisata in reclama creata initial pentru promovarea iPhone, ideea celor din Cupertino fiind de a crea ceva inedit pentru utilizatori.

Aceasta este prima oara cand compania Apple creeaza un asemenea website, el permitandu-le utilizatorilor sa incarce o poza cu propria mama in reclama, ea fiind procesata si afisata ulterior pentru partajare prin intermediul retelei de socializare Facebook.

Separat de poza oferita de catre utilizator, restul reclamei este identica cu cea lansata de catre compania Apple, insa cu siguranta multe mame vor fi impresionate sa se vada intr-un spot publicitar pentru promovarea terminalelor iPhone ale Apple.

Mame filmate cu iPhone