iOS 10 urmeaza sa fie lansat cu o noua aplicatie Apple

Compania Apple intentioneaza sa implementeze in iOS 10 o noua aplicatie care sa le permita utilizatorilor de accesorii HomeKit sa le controleze direct dintr-o aplicatie unica pe care o au la indemana chiar de la cumpararea propriilor iDevice-uri.

Informatia vine direct de la un angajat al companiei Apple care o foloseste, el oferindu-o in cadrul unui review publicat pentru un produs vandut prin intermediul website-ului Amazon, angajatul respectiv lucrand in departamentul de marketing al Apple.

El spune ca desi pe piata exista multe aplicatii terte care permit controlarea dispozitivelor HomeKit, compania Apple va lansa o solutie proprie in iOS 10 care sa simplifice aceasta functionalitate, insa din pacate nu aflam si exact ce functii va contine ea.

Chiar si asa, aparitia unei asemenea aplicatii da de inteles ca suficient de multe produse compatibile cu HomeKit au fost lansate, astfel ca Apple ofera intr-un final suport oficial pentru aceasta platforma, desi au trecut mai bine de 2 ani de la lansarea sa.

As I work in marketing for Apple, we test many Smart Home devices, especially for iOS HomeKit integration. “Yonomi” is a free app that I often use, “Home” is another which cost $14.99. Both offer support for many devices with more added daily (including Amazon “Echo”). The next version of iOS due this fall will have a standalone “HomeKit” app as well.

Avand in vedere ca Apple isi schimba in mod regulat planurile, exista posibilitatea ca aceasta aplicatie pentru controlarea accesoriilor HomeKit sa nu faca parte din iOS 10, insa sansele sunt destul de mici, daca luam in considerare cresterea in popularitate a platformei.

3 COMENTARII