Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 nu ar avea Smart Connector

iPhone 7 nu ar avea Smart Connector

Zvonuri aparute acum cateva saptamani indicau faptul ca iPhone 7 va avea Smart Connector, compania Apple luand, aparent, decizia de a implementa aceasta componenta pentru a oferi si mai multa functionalitate pentru terminalele sale.

Deocamdata doar iPad Pro 9.7 inch si 12.9 inch au implementat Smart Connector, insa compania Apple ar fi intentionat sa ofere acest port inclusiv in iPhone 7, dar planurile sale par sa se fi schimbat, iar el nu ar urma sa faca parte din niciun model al iPhone lansat in anii urmatori.

O explicatie pentru aceasta decizie nu a fost oferita, insa saptamana aceasta am aflat si ca iPhone 7 va avea port audio de 3.5mm, iar daca acest lucru se va dovedi a fi adevarat, atunci lipsa unui Smart Connector poate fi justificata de reintroducerea acestui port.

Implementarea unui Smart Connector in iPhone 7 ar fi oferit posibilitatea de a vinde accesorii care permit conectarea unei eventuale huse noi, sau a unei tastaturi externe, insa cei de la Apple par sa gandeasca diferit linia de terminale iPhone vandute in lumea intreaga.

Acestea fiind spuse, iPhone 7 nu ar urma sa fie lansat cu acele trei puncte la baza carcasei, ele fiind practic Smart Connector-ul, iar eu raman la parerea ca renuntarea la acest port are legatura cu reintroducerea celui audio de 3.5mm.

iPhone 7 va fi lansat in toamna acestui an impreuna cu iPhone 7 Plus.

iPhone 7 Smart Connector

  • ali

    Sper ca nu sunt asa de prosti sa il facă ca in imaginea din stânga

  • Srb Srb

    Smart connector cred ca era ok doar pt cei care vroiau sa asculte la castile lightning in timp ce se incarca telefonul (asta in caz ca venea fara 3.5mm jack)

  • atb19

    Ha ha ha . Trecând peste gentile cu pricina, huawei a scos deja P9… Care e identic iPhone… Sper ca după lansare iPhone 7, nu mai face Apple vreun proces ca ia copiat chinezii telefonul…😜😜😜si arată si bine … 4gb ram, dual 12MP, sec de 8MP, si ce e mainimportant…..procesorul si memoria interna… +sd card …

  • Pingback: Un prototip al iPhone 7 arata schimbarile pregatite de Apple | iDevice.ro()