Cand se lanseaza iOS 9.3 – 9.3.2 jailbreak ?

Ne apropiem cu pasi repezi de lansarea iOS 9.3.2, iar multa lume se intreaba cand se lanseaza iOS 9.3 – 9.3.2 jailbreak pentru iPhone, iPad si iPod Touch-uri, insa din pacate un raspuns clar nu exista in momentul de fata din partea nimanui.

V-am spus acum cateva saptamani care era situatia jailbreak-ului in momentul de fata, cele mai recente versiuni ale sistemului de operare iOS 9 neputand fi exploatate folosind solutii de jailbreak deoarece ele nu au fost lansate de catre vreo echipa de hackeri.

Din pacate aceasta situatie are sanse mici sa se schimbe in viitorul apropiat deoarece nimeni nu a anuntat lansarea unei solutii de iOS 9.3 – 9.3.2 jailbreak, deci singurul lucru pe care il putem face in momentul de fata este sa asteptam ca ea sa apara.

In ultimele luni Apple a blocat tot mai multe vulnerabilitati ale iOS pentru a incerca sa arate lumii intregi cat de bine lupta cu FBI-ul pentru securizarea sistemului de operare, iar acest lucru face tot mai dificila dezvoltarea de noi solutii de jailbreak.

Parerea mea este ca daca pana in iulie nu va fi lansata o solutie de iOS 9.3 – 9.3.2 jailbreak, sau chiar iOS 9.4, atunci exista sanse mici ca pana la aparitia iOS 10 sa avem parte de un asemenea software, deci asteptarea se va prelungi pana in octombrie – noiembrie.

25 COMENTARII

  1. După părerea mea, nu va mai exista.Daca iOS nu va fi dezvoltat astfel încât sa lase putina libertate dezvoltatorilor, “mărul” va pierde in fata android, cum o face si acum.Daca 10 nu vine cu ceva spectaculos, vom vedea o scădere pe piața merelor.A se vedea incăpățânarea Nokia.

  2. Apple incearca sa ofere protectie maxima clientilor sai, Faptul ca nu se poate face jailbreak la idevice arata un +fata de clientii sai pentru a ramane la iphone , actualizarile ios devin din ce in ce mai securizate impotriva atacurilor un lucru destul de bun pentru utilizatorii de device.

  3. Mi se pare amuzant sa vrei in acelasi timp si solutii de jail imediate si un software foarte sigur si stabil.

  4. Salut,ma poate ajuta si pe mine cineva cu aceasta problema ,stiu ca nu are legătura cu topicul,am sa pun si o poza

  5. De ce dracu ai face un topic numit “când se lansează jb” cu fix aceleași rahaturi spuse acum 2-3 săptămâni, crezi că încânți pe cineva cu faptul că faci un topic cu aceeași informație de 100 de ori?

  6. Risca sa ajunga ca bb un sistem sigur dar inchis , f inchis ! Desi parr greu de imaginat sa se ajunga acolo…
    Insa cred ca se prefera un sistem sigur . In general…
    Asta pt sunt mai multi care folosesc tel pt lucruri importante decat cei ce se plictisesc f repede si il vor sa l tot personalizeze !

  7. Apple a găsit soluția perfectă de a împiedica JB. Lansează cât mai multe iOS minor updates, la intervate cât mai mici de timp. Beat this, JB 🙁

  8. Eu am rămas pe al meu iPhone la iOS 9.0.2 mai are momente de lag , dar compensează cu jailbreak ?, il vând cu 2500ron cine e interesat ? (iPhone 6 64gb ) ?

  9. Jailbreak este deja dar încă nu apare pentru ca cei de la Apple nu au terminat cu versiunile de iOS 9 . Aveți răbdare când se va lansa iOS 10 abia atunci veți avea jailbreak pe iOS 9.3

  10. La ce va trebuie fratilor jailbreak? Nu aveti cel mai bun, cel mai stabil, cel mai optimizat, cel mai sigur, cel mai rapid, cel mai cel sistem de operare?