Prima Pagina iPhone 7 Un prototip al iPhone 7 arata schimbarile pregatite de Apple

Un prototip al iPhone 7 arata schimbarile pregatite de Apple

Un presupus prototip al iPhone 7 a aparut in cursul acestei zile pe internet, el avand rolul de a ne arata cat de mica sau mare este schimbarea pe care compania Apple ar intentiona sa o implementeze pentru smartphone-ul ce va fi lansat in toamna.

In imaginea de mai jos puteti vedea acest presupus prototip iPhone 7, terminalul avand camera simpla, dar introdusa in interiorul carcase, asa cum isi doresc foarte multi dintre cei care au cumparat iPhone 6 sau iPhone 6S in ultimii 2 ani de la Apple.

Mai mult decat atat, acest presupus prototip iPhone 7 are si antenele sterse din carcasa, schimbarea aceasta fiind anuntata de o varietate de zvonuri aparute pana in prezent, sansele ca ea sa fie oferita fiind extrem de mari, chiar daca nu toata lumea este multumita de ele.

In final vedem si un Smart Connector, un zvon aparut zilele trecute afirmand ca acest port nu va fi integrat in iPhone 7, asa ca in fata acestor informatii contradictorii ramane ca fiecare dintre noi sa creada exact ceea ce doreste in legatura cu aceasta schimbare.

prototip iPhone 7

Aceasta nu este prima oara cand schimbari de acest gen sunt anuntate pentru iPhone 7 si imaginea poate reprezenta un iPhone 6 sau iPhone 6S modificat in Photoshop, insa zvonurile aparute pana in prezent sugereaza faptul ca iPhone 7 va arata asa.

Pana cand iPhone 7 va fi lansat pe piata nu ne ramane decat sa ne intrebam daca Apple are intr-adevar foarte putine schimbari pentru terminal in ceea ce priveste design-ul, sau tot ceea ce vedem acum este doar gresit.

 • mlf

  Ar fi mult mai OK camera înăuntru

 • bacelliviu

  Pe spate nu prea au ce modifica . Simplu si perfect .la display daca l-ar intinde mai mult sus si jos ar fi ceva

 • Srb Srb

  prea mult contradictoriu aici…deci daca nu are dual lens inseamna ca nu este 7 plus dar de ce are smart connector? daca e 7 plus de ce nu are dual lens ? sau nu fac discriminari si includ smart connectorul pt ambele modele iar acesta din imagine este iphone 7 simplu

 • NicKel

  parca nici nu mai arată bine cu camera la nivel cu carcasa 😀

 • cristi

  Arată….chinezesc 🙁

 • Dan

  Făcând strict referire la cameră, arată exact ca iPad Air 2. Adică simplu, minimalist. Perfect, cum s-ar spune!

 • Prin august o sa te convingi ca asta e realitatea :))