Un prototip al iPhone 7 arata schimbarile pregatite de Apple

Un presupus prototip al iPhone 7 a aparut in cursul acestei zile pe internet, el avand rolul de a ne arata cat de mica sau mare este schimbarea pe care compania Apple ar intentiona sa o implementeze pentru smartphone-ul ce va fi lansat in toamna.

In imaginea de mai jos puteti vedea acest presupus prototip iPhone 7, terminalul avand camera simpla, dar introdusa in interiorul carcase, asa cum isi doresc foarte multi dintre cei care au cumparat iPhone 6 sau iPhone 6S in ultimii 2 ani de la Apple.

Mai mult decat atat, acest presupus prototip iPhone 7 are si antenele sterse din carcasa, schimbarea aceasta fiind anuntata de o varietate de zvonuri aparute pana in prezent, sansele ca ea sa fie oferita fiind extrem de mari, chiar daca nu toata lumea este multumita de ele.

In final vedem si un Smart Connector, un zvon aparut zilele trecute afirmand ca acest port nu va fi integrat in iPhone 7, asa ca in fata acestor informatii contradictorii ramane ca fiecare dintre noi sa creada exact ceea ce doreste in legatura cu aceasta schimbare.

prototip iPhone 7

Aceasta nu este prima oara cand schimbari de acest gen sunt anuntate pentru iPhone 7 si imaginea poate reprezenta un iPhone 6 sau iPhone 6S modificat in Photoshop, insa zvonurile aparute pana in prezent sugereaza faptul ca iPhone 7 va arata asa.

Pana cand iPhone 7 va fi lansat pe piata nu ne ramane decat sa ne intrebam daca Apple are intr-adevar foarte putine schimbari pentru terminal in ceea ce priveste design-ul, sau tot ceea ce vedem acum este doar gresit.