Apple dezvolta husa viitorului pentru iPad

Husa Smart Cover lansata de catre compania Apple pentru iPad Pro s-a dovedit a fi un adevarat succes, cei din Cupertino reusind sa convinga foarte multi clienti sa achizitioneze acest accesoriu impreuna cu tabletele cumparate din magazinele sale.

Avand in vedere ca orice poate fi imbunatatit, compania Apple are deja in dezvoltare o evolutie a husei Smart Cover, aceasta avand incorporat un ecranpe care utilizatorii pot avea butoane de control ale iOS, dar pe care pot si scrie folosind un Apple Pencil.

Noul produs este descris intr-un brevet de inventie acordat astazi companiei Apple, acesta descriind variatele metode in care husa Smart Cover si-ar putea oferi functionalitatea, inclusiv pentru a afisa reminder-uri, pentru a scrie mesaje de apreciere, sau pentru a controla functii ale aplicatiilor multimedia.

Pentru a functiona, aceasta husa Smart Cover noua ar prelua energie de la iPad Pro prin Smart Connector, deci interactiunea dintre cele doua produse s-ar putea face folosind un port care exista deja in tabletele vandute in lumea intreaga de catre Apple.

Apple Smart Conver inteligent

Separat de cele mentionate mai sus, Apple isi imagineaza ca poate transforma aceasta husa Smart Cover intr-o extensie a ecranului iPad Pro, ea fiind capabila sa afiseze inclusiv iconite din interfata sistemului de operare iOS sau se poate transforma intr-un touchpad pentru a desena.

Apple Smart Conver inteligent 2

Ideile celor de la Apple sunt foarte interesante, insa problema este ca implementarea unor tehnologii de acest gen intr-o husa Smart Cover implica si cresterea costurilor de vanzare ale produsului, lucru care va tine departe destul de multi consumatori.

Increasing the display area could lead to a significant expansion in functionality. Unfortunately, since displays already dominate a majority of one side of tablet devices, device manufacturers generally choose between making the display and therefore the device itself larger, thereby reducing the portability or making the device and display smaller with the result of a less functional device. Neither solution is desirable; therefore a way to extend the usability and functionality of a tablet device without making it any larger is desired.

Avand in vedere ca Apple creeaza brevete de inventie pentru foarte multe tehnologii si produse, dar ajunge sa lanseze putine dintre ele, ramane de vazut ce viitor are aceasta husa interesanta.

Apple Smart Conver inteligent 1