Prima Pagina iPhone Apple vrea sa faca iPhone cool din nou cu o functie surpriza

Apple vrea sa faca iPhone cool din nou cu o functie surpriza

Compania Apple cauta constant metode de a face iPhone-ul mai atractiv pentru utilizatorii sai din lumea intreaga, in special pentru cei tineri, iar o noua tehnologie descrisa intr-un brevet de inventie dezvaluie planurile celor din Cupertino cu privire la smartphone.

Mai exact, compania Apple intentioneaza sa lanseze pe piata un iPhone care sa poate fi utilizat in celebrele jocuri laser tag in care utilizatori obisnuiti folosesc arme cu senzori speciali pentru a se impusca virtual in diverse locatii special amenajate.

Folosind GPS-ul, acelerometrul, giroscopul, dar si un sistem de pozitionare in interiorul cladirilor, compania Apple ar intentiona sa transforme iPhone-urile in arme pentru laser tag, sau cel putin asta ne da de inteles brevetul sau de inventie aparut astazi.

Folosind Wi-Fi sau Bluetooth, Apple interconecteaza toate iPhone-urile utilizatorilor care participa la jocul de laser tag si asa inregistreaza fiecare impuscatura virtuala si fiecare utilizator care a fost scos din joc de catre un inamic, ideea fiind extrem de interesanta.

iPhone laser tag

In momentul de fata nu exista aplicatii pentru iPhone care sa poata oferi o asemenea functionalitate si probabil nici nu vor exista vreodata, asa ca tot ceea ce propune compania Apple ar fi cu adevarat inedit si potrivit pentru un smartphone de rangul iPhone.

Desigur ca inainte de toate ar trebui sa fie lansat si sistemul de pozitionare in interiorul cladirilor si ar trebui sa existe harti pentru cladirile in care ar trebui sa se desfasoare aceste jocuri de laser tag, asa ca ramane de vazut cat va dura pana cand, sau daca, tehnologia va fi implementata.

Voi ce parere aveti despre aceasta idee a Apple ?

 

 • Dorin

  Cu o floare ăștia fac primăvara.

 • csi02

  Da pentru tineret ar fi poate o bucurie. O distracție de moment. Dar puțini sunt tinerii care își permit un iPhone. Cu ce încălzește această tehnologie oamenii business, clienții care își permit iPhone? După părerea mea e un c…t pe băț.

 • Srb Srb

  deci sa folosesti iphone pe post de arma ? pai se duce naiba cand mai lovesti peretii etc
  dar nah se poate din moment ce astfel ar vinde un produs de multiple ori catre acelasi utilizator 😀

 • Julian

  Nu mai durează mult, realitatea virtuală este in plină ascensiune, exista cam tot ce trebuie ca asa ceva sa se întâmple in viitorul apropiat, nu mai trebuie decât sa fie unite prin soft care într-adevăr durează acesta fiind scris de oameni nu de mașini. 😉