Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S umileste HTC 10 si alte smartphone-uri Android in performante

iPhone 6S umileste HTC 10 si alte smartphone-uri Android in performante

Astazi va prezint un prim test complex in care sunt comparate performantele iPhone 6S, HTC 10, Huawei P9, LG G5, Samsung Galaxy S7 si Sony Xperia Z5, doar primul si ultimul smartphone din lista fiind lansate in cursul anului trecut pe piata.

Dupa cum v-am spus inca din titlu, iPhone 6S iese invingator, insa la o diferenta mica fata de Samsung Galaxy S7, ea crescand exponential daca ne uitam la Huawei P9, LG G5, HTC 10 si Sony Xperia Z5, rezultatul smartphone-ului HTC fiind surprinzator pentru mine.

Ma asteptam ca HTC 10 sa aiba performante mai bune decat iPhone intr-un test de acest gen, mai ales ca HTC a promis cu surle si trambite ca va oferi performante foarte bune pentru dispozitivele sale, insa iata ca acest lucru nu se intampla si din pacate terminalul nu inregistreaza performante prea bune.

Pe de alta parte, Samsung Galaxy S7 este foarte aproape de iPhone-ul celor de la Apple, lucru care era de asteptat daca ne gandim ca al sau chip Exynoss este foarte performant si perfect capabil sa faca fata chip-ului A9 folosit de catre cei de la Apple.

Pana in momentul de fata niciun smartphone Android lansat in 2016 pe piata nu a reusit sa intreaca iPhone 6S in performante in testele de utilizare obisnuita, iar acest lucru este remarcabil pentru compania Apple si ceea ce ofera ea in smartphone-uri.

Doar o simpla comparare a specificatiilor tehnice ale smartphone-urilor ar trebui sa dea foarte usor de inteles care ar castiga intr-un test de performante, insa o asemenea privire a lucrurilor ar fi mincinoasa, deoarece Apple ofera performante extrem de bune cu hardware, teoretic, inferior.

Voi ce parere aveti ?

 

LIKE
Articolul anteriorApple domina Samsung in vanzarile de smartphone-uri in China
Urmatorul articolApple dezvolta husa viitorului pentru iPad