Castile Bluetooth care cu conductie osoasa (Video)

Daca obisnuiti sa folositi o pereche de casti pentru a asculta muzica, filme sau podcast-uri atunci cand calatoriti, ei bine astazi puteti vedea cum functioneaza castile Aftershokz Bluez 2S, un accesoriu inedit care poate reda muzica fara ca vreo casca sa fie introdusa in ureche.

Tehnologia prin care este posibil totul se numeste conductie osoasa, sau conductie prin os, sunetul ajugand in urechea noastra prin vibratia transmisa de catre casti prin osul craniului, ideea fiind de a nu obtura canalul auditiv cu o casca clasica.

Ideea in sine nu este noua, dar ea este destul de interesanta, mai ales ca produsele au evoluat mult din momentul lansarii primului dispozitiv de acest gen si pana in prezent, ele oferind posibilitatea de a asculta muzica si de a auzi ceea ce se intampla in jurul nostru.

Avand in vedere campania pe care o duc multe posturi de radio pentru a convinge ascultatorii sa foloseasca o singura casca atunci cand se afla pe strada sau conduc, cred ca promovarea produselor de acest gen ar fi mult mai utila pentru multi.

Castile Aftershokz Bluez 2S din clipul video de mai jos sunt disponibile pentru achizitie in aceasta pagina.