iOS 9.3.2 jailbreak exista si a fost confirmat

iOS 9.3.2 jailbreak exista desi deocamdata aceasta versiune a sistemului de operare este oferita in format beta de catre compania Apple, iar in imaginea de mai jos aveti confirmarea faptului ca sistemul de operare al celor de la Apple a fost compromis.

Imaginea de mai jos a fost inregistrata folosind aplicatia care iti spune daca iPhone-ul tau a fost spart de hackeri, ea fiind dezvoltata de catre un hacker care a contribuit la lansarea unor solurii de jailbreak pentru iDevice-urile noastre.

Desi aplicatia a fost dezvoltata de acest hacker, imaginea de mai jos apartine altuia care are de ceva vreme exploit-uri private pe care le foloseste pentru a exploata iOS-ul iDevice-urilor noastre, el neavand intentia de a lansa iOS 9.3.2 jailbreak vreodata.

In ciuda faptului ca acest hacker nu va lansa vreodata o solutie de iOS 9.3.2 jailbreak pentru utilizatori, macar stim ca ea exista si s-ar putea sa existe si altele similare la alti hackeri care ar putea lansa un software public pentru lumea intreaga.

iOS 9.3.2 jailbreak