iOS 10 concept prezinta un update pe care-l doresc

Un nou concept pentru iOS 10 a fost lansat in cursul zilelor trecute pe YouTube, iar el reimagineaza sistemul de operare pe care compania Apple urmeaza sa il ofere incepand din toamna pentru toti utilizatorii din lumea intreaga.

Creatorul acestui concept s-a gandit ca Apple ne poate oferi un iOS 10 in care am putea afisa informatii din aplicatii direct in ecranul principal de aplicatii sau LockScreen, interfata deschizandu-se pentru a oferi si posibilitatea de a interactiona cu unele date.

Un iOS 10 fara un task switcher modificat nu ar fi fost cu adevarat satisfacator, astfel ca graficianul ne propune o asemenea schimbare impreuna cu optiunea de a alege o tema intunecata pentru intregul sistem de operare, sau notificari personalizate in functie de aplicatie.

Ideile din spatele acestui concept pentru iOS 10 sunt extrem de bune si sunt sigur ca foarte multa lume si-ar dori sa vada aceste schimbari oferite de catre compania Apple, insa din pacate exista putine sanse ca ele sa fie disponibile pentru noi.