Noua functie WhatsApp Messenger apare in primele imagini

WhatsApp Messenger este cea mai populara retea de mesagerie text de pe planeta, iar in viitorul apropiat compania sa dezvoltatoare intentioneaza sa implementeze o noua functie care sa ne permita sa efectual apeluri video direct din propriile terminale.

Despre functia de apeluri video prin WhatsApp Messenger v-am mai vorbit si in trecut si v-am prezentat atunci imagini cu ea in versiunile beta ale aplicatiei de mesagerie, iar acum avem noi dovezi ale faptului ca ea urmeaza sa fie oferita de catre compania WhatsApp.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum sunt marcate in agenda de apeluri aceste apeluri video ale WhatsApp Messenger, dar si cum arata interfata prin care ni se spune ca nu putem face un asemenea tip de apel din terminalele noastre cu un anumit contact.

Avand in vedere ca noua functie de apeluri video a WhatsApp Messenger este deocamdata in proces de dezvoltare, nimeni nu stie cand urmeaza sa fie lansata o versiune oficiala care sa o aiba implementata, dar de indata ce ea va fi disponibila, va voi anunta.

WhatsApp Messenger video apeluri