WhatsApp Messenger pregateste lansarea functiei de apeluri video

WhatsApp Messenger pregateste lansarea unei functii mult asteptate de milioane de utilizatori ai platforme de mesagerie, mai exact vorbim despre functia de apeluri video care este in momentul de fata testata cu un grup restrans de utilizatori.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata interfata prin care vor putea fi efectuate apeluri video WhatsApp Messenger in viitor de catre utilizatori, totul fiind extrem de similar cu ceea ce ofera apple prin FaceTime, sau alte servicii similare WhatsApp.

Practic, functia de apeluri vide WhatsApp Messenger va avea o interfata in care vedem numele persoanei apelate sau numarul sau de telefon, impreuna cu 4 butoane care permit dezactivarea microfonului, trimiterea unui mesaj, schimbarea camerei pentru redarea de flux video si oprirea apelului.

Toate apelurile video WhatsApp Messenger sunt stocate intr-o agenda de apeluri similara cu cea pentru apeluri voce, deci utilizatorii vor avea o interfata familiara in fata si vor putea interactiona foarte usor si rapid cu sistemul pentru a face apeluri.

WhatsApp Messenger apeluri video

Avand in vedere ca functia de apeluri video WhatsApp Messenger este abia in proces de testare cu anumiti utilizatori, nimeni nu stie cand va fi lansata versiunea publica a aplicatiei care o contine, insa de indata ce ea va fi disponibila va voi anunta.

Voi ce parere aveti despre aceasta noua functie de apeluri video WhatsApp Messenger ?

WhatsApp Messenger apeluri video 1