Durex vrea un emoji care sa reprezinte un prezervativ

Durex este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de prezervative si ca parte a campaniei sale globale de a promova sexul protejat, compania a depus o petitie la Consortiul Unicode pentru a crea un caracter emoji care sa reprezinte un prezervativ.

Cei de la Durex sunt de parere ca existenta unui asemenea caracter emoji va motiva multi utilizatori sa-l foloseasca in mod constant in conversatii si pe retelele de socializare, iar inconstient ei se vor gandi sa foloseasca prezervative si in timpul actelor sexuale.

Ideea celor de la Durex nu este rea si aparitia unui asemenea caracter emoji cu siguranta nu va trece neobservata de catre utilizatori, lipsa sa din marea lista de caractere emoji fiind oricum surprinzatoare avand in vedere popularitatea discutiilor despre sex.

Saptamana aceasta Consortiul Unicode are programata o intalnire in SUA pentru a discuta diverse chestiuni legate de caracterele emoji, iar atunci ar putea fi luata si o decizie privind crearea unui caracter emoji care sa reprezinte un prezervativ, asa cum cere Durex.