Prima Pagina Cydia Cum salvezi automat locatia masinii tale in iPhone

Cum salvezi automat locatia masinii tale in iPhone

0

Daca aveti probleme in a va gasi masina intr-o parcare publica aglomerata, atunci astazi am pentru voi o aplicatie numita WhereIsMyCar, ea avand rolul de a salva automat locatia masinii noastre cand o parcam pentru ca atunci cand revenim la ea sa o gasim mult mai usor.

Aplicatia este gandita pentru a functiona in baza Apple Maps, dar si a unei conexiuni Bluetooth intre iPhone si masina, salvarea locatiei fiind facuta automat in momentul in care iesiti din masina si se deconecteaza terminalul vostru de la automobil.

Aplicatia nu trebuie sa fie neaparat deschisa in background pentru ca locatia sa fie salvata, deci ea poate fi complet inchisa si tot veti sti unde ati lasat masina, iar la deschidere veti vedea automat locatia masinii voastre si veti putea crea o ruta catre ea pentru a o gasi.

If your vehicle is equipped with Bluetooth, application will detect when you exit it (bluetooth disconnect event), acquire your location and store it. There is also a way to store your location manually (press & hold desired location on the map). Application was tested on various vehicle makers including KIA, BMW, MINI, Mazda, VW and many others.

Aplicatia WhereIsMyCar este disponibila pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia urmand acest link.

salvare locatie masina iPhone