WhatsApp Messenger pentru Windows si Mac a fost lansat

Compania WhatsApp a lansat in cursul noptii trecute WhatsApp Messenger pentru Windows si Mac, aplicatia disponibila pentru cele doua platforme facilitand comunicarea intre utilizatori folosind programe familiare pentru ei.

Desi vorbim despre aplicatii care pot fi rulate direct din calculator fara a mai accesa pagina web.whatsapp.com, in realitate vorbim totusi despre aceeasi platforma web incarcata in aplicatia deschisa de catre utilizator, deci practic nu vorbim despre o aplicatie nativa.

Marele avantaj al acestor aplicatii este oferit de faptul ca ele redau notificari pentru desktop in baza mesajelor pe care le primim, deci astfel vom afla mai rapid cand cineva ne raspunde la mesaje si vom petrece mai mult timp in cadrul platformei WhatsApp.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata WhatsApp Messenger in Windows si in plus fata de versiunea web, aplicatia ofera rapid posibilitatea de a crea rapid conversatii, grupuri, de a schimba statusul, de a arhiva conversatii sau de a opri sunetele pentru notificari.

The new desktop app is available for Windows 8+ and Mac OS 10.9+ and is synced with WhatsApp on your mobile device. Because the app runs natively on your desktop, you’ll have support for native desktop notifications, better keyboard shortcuts, and more.

Aplicatia WhatsApp Messenger este compatibila cu Windows 8.0 si mai nou sau OS X 10.9 sau mai nou, astfel ca in vechile versiuni va trebui sa folositi in continuare aplicatia web lansata de catre companie.

Logarea in aplicatia WhatsApp Messenger se face la fel ca in versiunea web, adica va trebui sa scanati un cod QR cu terminalul vostru din meniul WhatsApp Web al aplicatiei WhatsApp Messenger, iar inainte de logare aveti optiunea de a alege ca sesiunea sa nu fie deconectata automat.

Puteti descarca noile aplicatii WhatsApp Messenger din aceasta pagina.

WhatsApp Messenger Windows