King Rabbit este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

King Rabbit a fost aleasa drept aplicatia gratuita a saptamanii in App Store de catre compania Apple si vorbim despre un joc potrivit in principal pentru copii, rolul nostru in joc fiind de a salva lumea iepurasilor de inamicii care incearca sa-i distruga cetatenii.

Fiecare nivel din joc este gandit pentru a ne tine conectati la actiunea din lumea virtuala a King Rabbit, astfel ca orice copil care va intra in contact cu titlul va fi ocupat cateva ore bune incercand sa-i tina in viata pe adorabilii iepurasi.

The King Rabbit must rescue his bunny citizens from devious enemies! A mix of puzzle and action levels will challenge your mind and delight your senses. Immerse yourself in a beautiful world ripe with secrets which may never be discovered.

In King Rabbit vom avea posibilitatea de a descoperi tot felul de obiecte care potenteaza actiunea jocului, grafica fiind creata la standardele anului 2016, astfel ca teoretic ar trebui sa avem parte de o experienta de joc foarte interesanta in acest titlu.

  • INTERESTING ITEMS – keys, potions, crowns, bombs, saws, levers, switches, spikes, shooting turrets, rabbit holes.
  • BEAUTIFUL ART STYLE – A distinct and intricate art style, each piece is carefully drawn and animated.
  • INTUITIVE LEVELS – Increasingly challenging levels are carefully designed so you learn while playing.
  • EASY TO PLAY – Simply swipe to move in the direction you want to move.

King Rabbit este disponibil pentru DESCARCARE GRATUITA, in format universal, din App Store.

King Rabbit