Lazertouch transforma orice suprafata intr-un ecran tactil

Lazertouch este un proiector extrem de interesant care asteapta finantare in momentul de fata prin intermediul unui website de crowdfunding, el fiind capabil sa transforme orice fel de suprafata intr-un masiv ecran tactil, sistemul de operare Android stand la baza sa.

Lazertouch are dimensiuni foarte mici, insa poate transforma o suprafata mica sau mare intr-un ecran tactil, dimensiunea fiind diferita in functie de suprafata spre care este indreptat obiectivul sau, asa ca utilizatorul poate controla, practic, o tableta Android prin interactiunea cu acest proiector.

In interiorul Lazertouch se regaseste un procesor quad-core de 1.2 GHz, 2 GB RAM si 32 GB spatiu de stocare, Android 4.4 fiind preinstalat, iar o baterie de 13.600 mAh garanteaza 2.5 ore de utilizare intre incarcari, suficient de mult pentru un asemenea dispozitiv.

Conform producatorilor, Lazertouch poate proiecta o imagine cu o diagonala maxima de 80 inch, iar interconectarea la el se face prin Wi-Fi sau Bluetooth, un difuzor intern permitand redarea de sunete ale continutului multimedia existent in dispozitiv.

Lazertouch mini projector differ from traditional projectors in its black technology–Laser touch technology, that is ,the projection screen is touch screen. for example, when on group meeting, it projects an about 15-inch screen on the desk which you can operate by finger, its versatile operation ways surpass most tablet PCs, giving you a full experience of modern office.

Creatorii Lazertouch cer 475 de dolari pe acest gadget, pretul in perioada de finantare fiind cu 175 de dolari mai mic decat cel pe care ei intentioneaza sa il ceara cand produsul va fi lansat oficial, insa asta doar daca el va aduna banii de care are nevoie pentru a ajunge pe piata.