Cutia si carcasa iPhone 7 apar in noi imagini

Astazi au aparut pe internet doua noi imagini care prezinta cutia iPhone 7, dar si presupusa carcasa pe care terminalul urmeaza sa le aiba, ele provenind direct de la o sursa din China, insa desigur ca veridicitatea lor nu poate fi confirmata deocamdata.

Mai jos puteti vedea cele doua imagini, ele putand fi trucate extrem de usor de catre oricine, insa chiar si asa, exista sanse foarte mari ca iPhone 7 sa arate exact la fel, iar cutia terminalului sa aiba un design similar, chiar daca ar trebui totusi sa fie putin mai curata.

In baza tuturor zvonurilor aparute pana acum, este destul de clar ca singura schimbare exterioare pe care Apple o va face pentru iPhone 7 este eliminarea antenelor pentru mijlocul carcasei, insa separat de aceasta schimbare nu vom vedea ceva diferit.

iPhone 7 cutie1

iPhone 7 carcasa1

10 COMENTARII

  1. Pe lângă orificiul pentru microfon, apare un nou punct negru, care ar putea fi un fascicul laser pentru asistarea sistemului de focalizare la distanţă mică.

  2. Eu cred ca il voi lua. Voi trece de la 6s la 7 plus si voi simti diferenta. Nu stiu daca de la 6s la 7 se va simti o diferenta

  3. nu stiu daca se observa se pare, daca este adevarat zvonul ca iphone 7 va incepe de la 64 storage si nu 32 cum ma asteptam eu