iOS 9.3.2 a fost lansat

iOS 9.3.2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone, iPad si iPod Touch fiind disponibila pentru toti utilizatorii de pe planeta prin intermediul iTunes sau a sistemului Software Update.

Daca aveti o versiune anterioara a iOS 9, atunci veti putea instala iOS 9.3.2 in terminalele voastre prin intermediul sistemului SOftware Update, Actualizare Software, care poate fi accesat din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software.

Conform companiei Apple, acestea sunt noutatile iOS 9.3.2 :

  • Fixes an issue where some Bluetooth accessories could experience audio quality issues when paired to the iPhone SE
  • Fixes an issue where looking up dictionary definitions could fail
  • Addresses an issue that prevented typing email addresses when using the Japanese Kana keyboard in Mail and Messages
  • Fixes an issue for VoiceOver users using the Alex voice, where the device switches to a different voice to announce punctuation or spaces
  • Fixes an issue that prevented MDM servers from installing Custom B2B apps

Separat de tot ceea ce listeaza compania Apple mai sus, iOS 9.3.2 ne permite sa activam simultan Night Mode si Low Power Mode, iar aici se opresc noutatile de care beneficiem dupa instalarea acestei versiuni a sistemului de operare in iDevice-uri.

Chiar daca aveti o versiune beta sau public beta a iOS 9.3.2, versiunea finala a sistemului de operare va fi oricum listata ca un update pe care il veti putea instala in terminalele voastre prin intermediul sistemului Software Update, Actualizare Software.

iOS 9-3-2 confirmare

35 COMENTARII

  1. Sper sa meargă Game Center pe vechiul meu 5S si sa pot transfera progresul de la un joc pe 6S Plus-ul meu…am răbdat atât…sper sa meargă…daca nu, il țâp la goz…???????

  2. am ios 9.3 beta 3 sau 4 cred pe un iph 6s(cu profilul ios 9 beta software) si imi merge inca bug`ul cu dezactivarea animatiilor. de baterie sunt foarte multumit, am 78% din baterie de azi dimineata de la 8 scos de la incarcat cu 4G pornit, merita sa fac up ?

  3. Cam agata cand deschizi folder dupa restart sau cand faci swipe pt notification center, dar nu stiu de ce.. La voi la fel face?

  4. Fratilor…. Daca aveti peste 100 de mega updatul,(gen: 1GB si ceva) asta se datoreaza versiunii pe care o aveti.
    1) aveti versiune sub 9.3.1 cea ce inseamna ca trebuie sa descarce toata versiunea 932,
    2) cine are versiunea 931 ii face update mic de 80-90 de mega, datorita faptului ca sunt mai mare diferente intre 931 si 932…. Mici “rezolvari” ale bugurile …??

  5. Salutate! Stiti cumva daca se mai blocheaza in eroare 53 daca dau update la aceasta versiune? Mentionez ca am iphone 6 cu vers de 8.1.2 si butonul home nu mai este original.

  6. o cunostinta are instalata versionea 9.3.2 pe un iPhone cu alt homebutton, nu originalul de la “placa de baza” a iPhoneului si nu a aparut nici un fel de problema. la versiunea asta inca nu stiu dar nu cred ca intentioneaza apple acuma sa rebage aceasta masura de “siguranta” chipurile?

  7. Parere strict personala: bateria tine putin mai mult iar sistemul se “misca” ceva mai bine. Ciudat este faptul ca de aproximativ 1-2 ore ( 4G pornit, navigat pe internet, vorbit la telefon), procentul la baterie ramane blocat la 19%. Mai are cineva aceasta problema? Nu m-as supara sa ramana asa forever, sa nu mai il pun la incarcat :)))))))

  8. Salut baieti !Se pare ca merge bine pe iphone 6s, acum sunt foarte curios sa vad cat o sa tina bateria !Ideea e ca mi-a disparut butonul din stanga sus care te ducea la ultima aplicatie deschisa si anume acel “back to prev app button”.stie cineva ceva legat de acest aspect?multumesc frumos