watchOS 2.2.1, OS X 10.11.5 si tvOS 9.2.1 au fost lansate

watchOS 2.2.1, OS X 10.11.5 si tvOS 9.2.1 au fost lansate in cursul acestei seri de catre compania Apple impreuna cu iOS 9.3.2, utilizatorii de Apple Watch si Apple TV 4 avand acum posibilitatea de a instala cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare pentru propriile produse.

Conform companiei Apple, watchOS 2.2.1 aduce pentru utilizatori doar rezolvarea unor probleme de functionare si a altora de performanta, asa ca nu veti avea parte de functii noi si importante dupa instalarea acestei versiuni.

tvOS 9.2.1 este in exact aceeasi situatie precum watchOS 2.2.1, actualizarea rezumandu-se doar la rezolvari de buguri si imbunatatirea performantelor.

Nici OS X 10.11.5 nu aduce vreun lucru cu adevarat nou, compania Apple listand exact aceleasi texte precum in cazul celorlalte actualizari.

OS X 10.11.5

Articolul precedentiOS 9.3.2 a fost lansat
Articolul următoriTunes 12.4 a fost lansat cu multe noutati
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.