Design-ul oficial al iPhone 7 Plus dezvaluit asa cum era in luna martie (Video)

Daca v-ati saturat de concepte in care ne era aratat iPhone 7 Plus din diverse unghiuri, ei bine astazi am pentru voi un clip video in care vedem o schita a acestui terminal al companei Apple, ea fiind folosita in luna martie de catre compania Catcher.

Cei de la Catcher produc, printre altele, carcasa care este folosita pentru terminalele iPhone 7 Plus, iar schita de mai jos a fost folosita pentru a crea prototipuri ce erau trimise la compania Apple in vederea testarii inaintea inceperii productiei.

Practic imaginile de mai jos sunt cat se poate de aproape de ceva oficial care ar putea fi anuntat sau prezentat de catre Apple in legatura cu iPhone 7 Plus, iar din martie si pana acum e putin probabil ca design-ul sa se fi schimbat prea mult.

Design-ul oficial al iPhone 7 Plus

Practic stim sigur ca Apple vrea sa lanseze un iPhone 7 Plus cu camera duala, Catcher creand o carcasa care a fost trimisa catre compania Apple pentru testare, aceasta camera iesind in afara carcasei, asa cum se intampla cu cea a iPhone 6S Plus.

design oficial iPhone 7 Plus

Alt element de noutate este constituit de faptul ca aceasta carcasa pentru iPhone 7 Plus are gauri pentru un Smart Connector, deci Apple intentioneaza sa ofere acest port pentru terminalul cu ecran de 5.5 inch, disponibilitatea urmand a fi exclusiva pentru el.

In continuare observam si faptul ca portul audio de 3.5mm lipseste din acasta schita a iPhone 7 Plus, deci Apple va renunta la acest port in ciuda tuturor plangerilor utilizatorilor, iar aschimbarea probabil va merita in final prin implementarea unui Smart Connector.

In esenta, iPhone 7 Plus va arata ca iPhone 6S Plus, dar va avea camera duala si Smart Connector pe care nu le vom regasi in iPhone 7, deci Apple ne va pune sa facem o alegere destul de dificila anul acesta in ceea ce priveste smartphone-urile sale.