iPhone 7 Plus are camera duala si 3 GB RAM

18

iPhone 7 Plus pare sa fie marea surpriza pregatita de catre compania Apple pentru anul 2016, iar desi schimbari de design nu vom vedea, compania americana va compensa aceste lipsuri cu alte noutati in ceea ce priveste componentele pentru dispozitiv.

Mai exact, iPhone 7 Plus are camera duala si 3 GB RAM, compania americana urmand a oferi doar in acest terminal un modul de camera superior celui existent in iPhone 7, dar si o cantitate de RAM mai mare decat in smartphone-ul cu ecran de 4.7 inch.

Alegerea de a oferi 3 GB RAM in iPhone 7 Plus are la baza implementarea camerei duale, iar asta deoarece viitorul chip A10 va avea nevoie de mai mult RAM pentru a putea procesa corect imaginile care ar urma sa fie inregistrate de catre noul terminal.

iPhone 7 Plus are camera duala si 3 GB RAM

S-a spus in cateva zvonuri ca Apple va implementa in iPhone 7 Plus o camera duala, iar iPhone 7 va ramane fara ea, doua schite aparute astazi sugerand aceslasi lucru, insa aceasta este prima oara cand ni se spune si de cei 3 GB RAM folositi de Apple.

In a previous report, we said the new 5.5-inch iPhone model (referred to as iPhone 7 Plus), to be launched in 2H16, may come in two versions: one with rear single-camera and the other with rear dual-camera. However, we now believe Apple will only roll out the dual-camera version in 2H16, with 3GB RAM to meet image processing requirements, and we estimate shipments of this model in 2016F of 20-30mn units.

In aceasta situatie, utilizatorii vor fi obligati de Apple sa faca un compromis, fie in ceea ce priveste camera si cantitatea de RAM, fie in ceea ce priveste dimensiunea pe care smartphone-ul lor o va avea si va fi interesat de vazut ce alegeri vor face oamenii.

Voi veti cumpara iPhone 7 Plus in locul iPhone 7 ?