Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.2 nu rezolva probleme cu repornirile subite si inchiderile aplicatiilor

iOS 9.3.2 nu rezolva probleme cu repornirile subite si inchiderile aplicatiilor

iOS 9.3.2 nu rezolva problema iPad Pro cu inchiderea subita a aplicatiilor sau repornirile neasteptate.

Aseara v-am spus ca unele tablete iPad Pro s-au blocat cu eroarea 56 dupa instalarea noii versiuni a sistemului de operare si utilizatorii au ramas in imposibilitatea de a isi mai folosi produsele deoarece o metoda de a face reinstalarea sistemului de operare nu exista deocamdata.

Separat de aceasta problema, se pare ca aceleasi tablete iPad Pro au inca de la lansarea probleme cu inchideri subite ale aplicatiilor si reporniri neasteptate in timpul utilizarii, unii acuzand browserul Safari de aparitia lor, insa totul este doar o presupunere.

Desi compania Apple stie de existenta acestor probleme inca de la inceputul lunii aprilie, in iOS 9.3.2 nu le-a rezolvat impreuna cu restul bugurilor rezolvate pentru utilizatori, asa ca lumea continua sa se planga pe diverse forumuri si retele de socializare.

Daca un utilizator are norocul de a nu i se bloca tableta iPad Pro in timpul instalarii iOS 9.3.2, el se va confrunta in continuare cu inchideri subite ale aplicatiilor si reporniri instantanee ale tabletelor, lucru pe care nimeni nu il asteapta de la un produs atat de scump.

I have started getting random reboots. Today for the first time my 9.7-inch iPad Pro froze on the Apple screen during reboot. It seems to happen most when switching between Mail and Safari. I had to hold the on/off button to get it unstuck. My 9.7-inch iPad Pro (32GB) is less than 15 days old and has exhibited this behavior at least twice now. I’m up to date on iOS. […] Last time [it crashed] I was looking at […] images on Safari. I also had 5-6 apps running in the background.

Desigur ca Apple nu a confirmat in vreun fel problema si fara o confirmare nu exista informatii care sa dea de inteles ca ea urmeaza sa fie rezolvata in perioada imediat urmatoare, insa acest lucru era de asteptat de la compania americana in momentul de fata.

Din pacate Apple s-a obisnuit cu lansarea de actualizari pentru iOS 9 care o fac de rusine din cauza problemelor pe care le genereaza pentru utilizatori, iar aceasta situatie dateaza de 1 an de zile si nu pare sa se schimbe prea curand.

 • Costi

  un produs pro,stabil si optimizat marca apple..felicitari

 • amfetamin

  Ăștia doar atunci cred ca s-ar învăța minte daca toată lumea ar returna tabletele înapoi de unde le-au cumparat si sa ceara banii înapoi. Sau cum am mai zis mai demult un proces in masă îndreptat împotriva Apple din cauza nefuncționării produsului vândut de ei conform manualului de utilizare sau specificatiilor,cum vreți.

 • cas

  Ai foarte mare dreptate , păcat de tot ce înseamnă iOS , telefoanele si tot, le strica cu un soft de Cacat , mereu au fost probleme , si le mai si scot pe banda rulantă si noi speram ca nu mai sunt probleme la fiecare lansare de soft

 • cipi

  Mie mi se inchide subit ip6 s-ul cand bateria e sub 20 % oare e de la soft sau tel e de vina ?

 • rg

  Sincer uitasem ca am iOS 9 😂😂având in vedere diferențele care nu prea sunt.

 • Marius Muntean

  IOS inca de la 8.0 a inceput sa dea rateuri grave..nu doar de la 9.0 🙁

 • Marius Muntean

  la mine pe 9.3.1, iphone 6, pateam frecvent sa se inchida aplicatii..crapau pur si simplu :|. Asa ceva nu am patit inainte de ios 8. De atunci au aparut problemele tot mai frecvente

 • silv3r

  O alta problema e ca nu mai pot face apeluri celulare de pe Macbook (Ultima versiune OS X, Pro 15, 2015).. Scrie ca e necesar sa am ambele dispozitive pe acelasi wifi.
  Sunt conectate corect..am incercat la 2 routere si degeaba. Inainte de update-uri (iOS si OS X) mergea totul perfect.

 • silv3r

  PS: iPhone 6S e telul..
  Stiti vreo rezolvare??

 • Incearca o resetare a setarilor de retea pe iPhone. Se vor sterge automat si toate parolele Wi-Fi.

 • outsid3r

  Nu-mi mai merg notificările …de la Idevice nu mai am insigne iar de la chaturi am doar sunet

 • Notificarile la aplicatie nu merg astazi.

 • amfetamin

  99% ca e bateria,asa am pățit si eu la un iPhone 5,se închidea ba de la 16% pana chiar si 32%. Schimbat bateria la băieți,rezolvat problema. Daca ai garanție du-te cu el la ei,îți dau altul. Cel puțin la 4S cand l-am avut pe ab de la Vodafone la vremea respectiva mi-au dat altul nou.

 • cas

  Soft

 • Cas

  Zaone, mai sunt probleme la deschiderea si închiderea aplicațiilor cu acel lag, mai rămânem pe 9.3.1 sau e ok 9.3.2?? Mulțumim

 • E beta, orice as spune n-are legatura neaparat cu ce va fi la final.

 • Cas

  Zaone nu beta eu te întreb de 9.3.2 nu de 9.3.3 beta 1, spuneai ca sunt probleme cu deschiderea si închiderea aplicațiilor , mai este lag?

 • Am trecut la 3.3 dupa ce am scris de problemele cu 3.2.