iOS 9.3.2 nu rezolva probleme cu repornirile subite si inchiderile aplicatiilor

iOS 9.3.2 nu rezolva problema iPad Pro cu inchiderea subita a aplicatiilor sau repornirile neasteptate.

Aseara v-am spus ca unele tablete iPad Pro s-au blocat cu eroarea 56 dupa instalarea noii versiuni a sistemului de operare si utilizatorii au ramas in imposibilitatea de a isi mai folosi produsele deoarece o metoda de a face reinstalarea sistemului de operare nu exista deocamdata.

Separat de aceasta problema, se pare ca aceleasi tablete iPad Pro au inca de la lansarea probleme cu inchideri subite ale aplicatiilor si reporniri neasteptate in timpul utilizarii, unii acuzand browserul Safari de aparitia lor, insa totul este doar o presupunere.

Desi compania Apple stie de existenta acestor probleme inca de la inceputul lunii aprilie, in iOS 9.3.2 nu le-a rezolvat impreuna cu restul bugurilor rezolvate pentru utilizatori, asa ca lumea continua sa se planga pe diverse forumuri si retele de socializare.

Daca un utilizator are norocul de a nu i se bloca tableta iPad Pro in timpul instalarii iOS 9.3.2, el se va confrunta in continuare cu inchideri subite ale aplicatiilor si reporniri instantanee ale tabletelor, lucru pe care nimeni nu il asteapta de la un produs atat de scump.

I have started getting random reboots. Today for the first time my 9.7-inch iPad Pro froze on the Apple screen during reboot. It seems to happen most when switching between Mail and Safari. I had to hold the on/off button to get it unstuck. My 9.7-inch iPad Pro (32GB) is less than 15 days old and has exhibited this behavior at least twice now. I’m up to date on iOS. […] Last time [it crashed] I was looking at […] images on Safari. I also had 5-6 apps running in the background.

Desigur ca Apple nu a confirmat in vreun fel problema si fara o confirmare nu exista informatii care sa dea de inteles ca ea urmeaza sa fie rezolvata in perioada imediat urmatoare, insa acest lucru era de asteptat de la compania americana in momentul de fata.

Din pacate Apple s-a obisnuit cu lansarea de actualizari pentru iOS 9 care o fac de rusine din cauza problemelor pe care le genereaza pentru utilizatori, iar aceasta situatie dateaza de 1 an de zile si nu pare sa se schimbe prea curand.