O femeie a intrat cu masina intr-un lac din cauza GPS-ului din masina

O femeie ghinionista a nimerit cu masina intr-un lac la indicatiile GPS_ului.

In ziua de astazi foarte multa lume se bazeaza pe tehnologie pentru a ajunge dintr-o locatie in alta si din moment ce tot mai multe masini au incorporata navigatie ghidata prin GPS, multi soferi isi pun bazele in aceste sisteme pentru a ii directiona in siguranta spre destinatie.

Acelasi lucru l-a facut si o femeie din Canada, insa ea a urmat orbeste GPS-ul pana in punctul in care a a intrat cu masina intr-un lac, automobilul fiind acoperit in totalitate de apa, dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai jos.

Desi in poze se poate observa ca intrarea in apa este usor vizibila chiar si de la distanta, femeia a avut ghinionul de a urma indicatiile GPS-ului intr-o noapte in care o furtuna acoperise intreaga zona si vizibilitatea era extrem de scazuta, masina neputand fi oprita dupa contactul initial cu apa.

Problema este ca femeia a patruns 30 de metri in apa care avea o temperatura de doar 4 grade, insa avand prezenta de spirit, ea a reusit sa inoate rapid la mal si sa ceara ajutorul autoritatilor care au salvat intr-un final masina inecata din cauza GPS-ului buclucas.

Following directions from her car’s GPS, a 23-year-old Canadian woman drove straight into a frigid Ontario bay earlier this week. The woman, who was not familiar with the area, was driving in Tobermory when she missed a right turn and drove straight into a boat launch leading into the Georgian Bay.

Daca vizibilitatea redusa sau doar lipsa de experienta a soferitei au stat la baza acestui incident nu vom sti, insa el trebuie sa va spuna ca sistemele de navigatie nu trebuie urmate orbeste totdeauna.

masina scufundata apa

masina scufundata apa 1