Prima Pagina masini O femeie a intrat cu masina intr-un lac din cauza GPS-ului din...

O femeie a intrat cu masina intr-un lac din cauza GPS-ului din masina

O femeie ghinionista a nimerit cu masina intr-un lac la indicatiile GPS_ului.

In ziua de astazi foarte multa lume se bazeaza pe tehnologie pentru a ajunge dintr-o locatie in alta si din moment ce tot mai multe masini au incorporata navigatie ghidata prin GPS, multi soferi isi pun bazele in aceste sisteme pentru a ii directiona in siguranta spre destinatie.

Acelasi lucru l-a facut si o femeie din Canada, insa ea a urmat orbeste GPS-ul pana in punctul in care a a intrat cu masina intr-un lac, automobilul fiind acoperit in totalitate de apa, dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai jos.

Desi in poze se poate observa ca intrarea in apa este usor vizibila chiar si de la distanta, femeia a avut ghinionul de a urma indicatiile GPS-ului intr-o noapte in care o furtuna acoperise intreaga zona si vizibilitatea era extrem de scazuta, masina neputand fi oprita dupa contactul initial cu apa.

Problema este ca femeia a patruns 30 de metri in apa care avea o temperatura de doar 4 grade, insa avand prezenta de spirit, ea a reusit sa inoate rapid la mal si sa ceara ajutorul autoritatilor care au salvat intr-un final masina inecata din cauza GPS-ului buclucas.

Following directions from her car’s GPS, a 23-year-old Canadian woman drove straight into a frigid Ontario bay earlier this week. The woman, who was not familiar with the area, was driving in Tobermory when she missed a right turn and drove straight into a boat launch leading into the Georgian Bay.

Daca vizibilitatea redusa sau doar lipsa de experienta a soferitei au stat la baza acestui incident nu vom sti, insa el trebuie sa va spuna ca sistemele de navigatie nu trebuie urmate orbeste totdeauna.

masina scufundata apa

masina scufundata apa 1

 • Alex

  :))))

 • tom’s iphone

  Plină lumea de prosti…

 • Iulian

  Prost esti tu…macar ai citit articolul, “desteptule”?

 • atb19

  proasta cu P , dar rău , nu așa …pe timp de noapte si tot se oglindea luna in apa aia, sau măcar lumina farurilor…. Cred ca a vrut sa iasă in evidentă. Ce mașina frumoasa….a vrut sa vadă dacă e buna ca submarin ? Sau testa noua mașina Apple, sa ne dovedească ca este “Water resistent”….???😂😂😂

 • atb19

  Si dacă am citit bine, scria ” pe timp de noapte”…de ce e atâta lumina in poza aia ? Doar nu au pus 100 proiectoare pe mașina aia? Mda…e clar ca lumina zilei, nu?

 • Femeia aia a intrat in apa noaptea, salvarea masinii s-a facut a doua zi …

 • Marius Muntean

  cat de toanta poate sa fie :))) ochi nu are sa vada pe unde merge?

 • Simplu, daca nu vine nimeni sa o scoata, ramane in apa toata noaptea.

 • atb19

  Ha, ma lași? Da ce e în Românica noastră…

 • John McClane

  “…a avut ghinionul de a urma indicatiile GPS-ului intr-o noapte in care o furtuna acoperise intreaga zona si VIZIBILITATEA ERA EXTREM DE SCAZUTA…”

  E chiar asa de greu de inteles?

 • atb19

  Mda… Si la vizibilitate extrem de scăzute cu ce viteza te deplasezi, pe timp de noapte, dl mcclane?…

 • atb19

  Gata, m-am prins… Avea geamul deschis când a început furtuna și a intrat apa întâi în GPS…si apoi în mașină….ca dacă e lac în GPS, asa trebuie să fie și în mașină…😂 😂 😂 😂