Max Payne Mobile este vandut la REDUCERE

Max Payne Mobile este singurul joc din seria Max Payne lansat de catre compania Rockstar Games in App Store, el aducandu-ne pe terminalele mobile povestea celebrului detectiv Max Payne care lupta cu coruptia si oamenii care i-au ucis familia.

Daca ati mai jucat vreunul dintre jocurile din seria Max Payne, atunci stiti celebra poveste a detectivului, insa in caz contrar, atunci Max Payne Mobile va va pun in postura unuia dintre cei mai buni detectivi din lumea imaginara a jocului, intreaga sa viata fiind data peste cap de uciderea familiei.

A FUGITIVE UNDERCOVER COP FRAMED FOR MURDER, HUNTED BY COPS AND THE MOB, MAX IS A MAN WITH HIS BACK AGAINST THE WALL, FIGHTING A BATTLE HE CANNOT HOPE TO WIN. MAX PAYNE IS A RELENTLESS STORY-DRIVEN GAME ABOUT A MAN ON THE EDGE, FIGHTING TO CLEAR HIS NAME WHILE STRUGGLING TO UNCOVER THE TRUTH ABOUT HIS SLAIN FAMILY AMONGST A MYRIAD OF PLOT-TWISTS.

Incercand sa isi dovedeasca vinovatia dupa ce a fost acuzat de uciderea propriei familii, detectivul pleaca intr-o calatorie prin lumea intunecata a criminalilor pe care i-a vanat timp de zeci de ani, o multitudine de lupte asteptandu-va pe parcursul jocului.

Max Payne Mobile are integrat sistemul Bullet Time dezvoltat de Rockstar Games, insa grafica nu va fi una extraordinara, avand in vedere ca vorbim despre un joc din 2012, dar gameplay-ul compenseaza pe deplin lipsurile la nivel grafic.

  • Max Payne’s signature slow motion gunplay, Bullet Time®
  • Stunningly sharp, HD quality resolution and textures
  • Retina supported resolution for the new iPad
  • Gameplay tailored for touch screen devices
  • Highly customizable controls
  • Multiple aiming modes
  • Rockstar Games Social Club integration to track stats, unlock cheats and more*

Max Payne Mobile este disponibil pentru DESCARCARE, in format universal, din App Store.

1 COMENTARIU