eMAG Stock Busters vine cu reduceri la zeci de mii de produse

eMAG Stock Busters a inceput in aceasta pagina in cursul acestei dimineti, editia de mai a celei mai cunoscute campanii de reduceri luand startul cu zeci de mii de produse din oferta magazinului online, care sunt disponibile cu pana la 75% REDUCERE.

eMAG Stock Busters este facut aproape lunar de catre cei de la eMAG, iar in cadrul fiecarei campanii de reduceri sunt alese foarte multe produse din oferta magazinului pentru a fi comercializate la preturi care unori ajung sa fie injumatatite fata de cele normale.

In editia de mai a eMAG Stock Busters lucrurile nu sunt diferite, astfel ca vorbim despre o varietate de produse care pot fi cumparate in momentul de fata la reduceri ce ajung pana la 75%, majoritatea dintre ele neavand preturi atat de mici pana in prezent.

75% REDUCERE la produsele eMAG

In campania eMAG Stock Busters veti gasi telefoane mobile, tablete, televizoare, masini de spalat rufe, calculatoare, laptop-uri, aparate foto compacte, aparate foto DSLR, articole pentru casa, mobila, articole pentru masina si multe, multe altele, toate cu pana la 75% REDUCERE.

Campania de reduceri eMAG Stock Busters se desfasoara in perioada 17 mai – 19 mai, deci vorbim despre o perioada limitata de timp in care puteti gasi produsele la preturile avantajoase stabilite de catre magazin, asa ca ar fi bine sa va grabiti.

Reduceri Apple

Daca sunteti in cautarea unui iPhone, ei bine in aceasta pagina gasiti intreaga linie de smartphone-uri Apple cu reduceri eMAG Stock Busters de pana la 1000 LEI.

Desigur ca tabletele iPad nu sunt uitate in aceasta campanie eMAG Stock Busters, astfel ca in aceasta pagina veti gasi produsele Apple cu reducere de pana la 900 LEI.

Daca un Mac este cee ce cautati, ei bine in aceasta pagina veti gasi reduceri eMAG Stock Busters de pana la 1400 LEI pentru calculatoarele portabile ale companiei Apple.

Pe intreaga perioada de desfasurare a campaniei eMAG Stock Busters acest articol va fi actualizat constant cu cele mai bune reduceri care sunt disponibile, asa ca salvati-l si urmariti-l.

UPDATE 18.05 – 22:40:

  1. iPhone la PRET DE APPLE STORE
  2. 40% REDUCERE la LAPTOP-URILE LENOVO
  3. 35% REDUCERE la smartphone-uri 4G
  4. XBOX One cu 700 LEI REDUCERE
  5. 70% REDUCERE la Ceasuri de Barbati
  6. 37% REDUCERE la Camere Video
  7. 51% REDUCERE la produse pentru monitorizarea sanatatii
  8. 32% REDUCERE la Produse pentru Smart Home
  9. 40% REDUCERE la Boxe
  10. 31% REDUCERE la Centrale Termice
  11. 70% REDUCERE la Parfumuri de Firma pentru Femei
  12. 34% REDUCERE la Bratari de Fitness

UPDATE 16:50 :

  1. 37% REDUCERE la Laptop-uri astazi
  2. Aparatele Foto au 42% REDUCERE
  3. 80% REDUCERE la Parfumuri pentru Barbati
  4. 51% REDUCERE la Mobila pentru casa si gradina
  5. 700 LEI REDUCERE la console
  6. 81% REDUCERE la ceasuri pentru barbati si femei
  7. 47% REDUCERE la Anvelope de vara 
  8. SSD-uri cu 25% REDUCERE
  9. 69% REDUCERE la Monitoare LED astazi
  10. 87% REDUCERE la Huse pentru Telefoane Mobile
  11. 41% REDUCERE la Frigidere
  12. 21% REDUCERE la Procesoare