Motorola Moto G4 si Moto G4 Plus au fost prezentate

In cursul acestei zile au fost prezentate oficial Moto G4 si Moto G4 Plus, compania Lenovo continuand sa profite de notorietatea brand-ului Motorola pentru a castiga bani din vanzarea de smartphone-uri in diverse zone de pe planeta.

Moto G4 si Moto G4 Plus au ecrane de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, chip-uri Qualcomm Snapdragon 617, baterii de 3000 mAh, placi grafice Adreno 405, modele cu 2 GB sau 4 GB RAM si spatiu de stocare de 16 GB – 64 GB.

In ceea ce privestecamerele, Moto G4 are o camera standard de 13 megapixeli fara prea multe tehnologii grozave, insa Moto G4 Plus are o camera de 16 megapixeli cu un sistem de focalizare prin laser, phase detection si alte tehnologii existente in smartphone-urile de top.

Doar Moto G4 Plus are cititor de amprente incorporat in butonul Home, compania Lenovo alegand sa implementeze hardware destul de bun pentru aceste dispozitive, chiar daca el este inferior smartphone-urilor premium Android ale momentului.

Motorola Moto G

Cele doua noi smartphone-uri ale Lenovo nu uimesc prin specificatii, insa uimesc prin preturile pe care producatorul le cere. Moto G4 va costa doar 243 de dolari, in timp ce Moto G4 Plus va costa doar 286 de dolari, preturile fiind foarte mici pentru un smartphone cu asemenea specificatii.

Practic Lenovo incearca sa cucereasca pietele asiatice cu smartphone-uri care au preturi de vanzare extrem de mici, iar in final pariul lor ar putea genera vanzari mai mari decat cele ale producatorilor consacrati care vand smartphone-uri premium in lumea intreaga.

Motorola Moto G 1

Motorola Moto G 2

Motorola Moto G 3

Motorola Moto G 4

Motorola Moto G 5

Motorola Moto G 6