Allo – noua aplicatie de mesagerie a Google

Allo este o aplicatie de mesagerie prezentata de catre compania Google in cursul acestei seri in cadrul Google I/O 2016, ea avand integrat Google Assistant pentru a oferi cea mai buna experienta de utilizare pentru cei care decid sa o foloseasca in propriile terminale mobile.

Allo functioneaza in baza unui numar de telefon mobil si le permite utilizatorilor sa poarte conversatii unii cu ceilalti in baza acestor numere de telefon, apelurile telefonice VoIP catre contactele din conturile Google fiind deasemenea disponibile pentru utilizatori.

Aplicatia Allo are integrat inclusiv un modul incognito care cripteaza toate conversatiile si continutul multimedia transmise de catre utilizatori intre ei, notificarile fiind afisate mult mai discret decat in mod normal, iar alte functii suplimentare de securitate vor fi oferite in viitor.

Separat de simplele functii de chat, Allo are integrat sistemul Smart Reply din Gmail si el ofera sugestii pentru raspunsurile pe care trebuie sa le dea utilizatorii, aplicatia invatand ce recomandari sa faca in baza actiunilor noastre de-a lungul timpului.

Allo

In ceea ce priveste Google Assistant, vorbim despre conectarea la multiple servicii ale Google pentru a descoperi diverse informatii prin simple comenzi vocale, noul asistent fiind capabil sa urmareasca utilizatorii pe parcursul unor intregi conversatii formate din intrebari.

Allo se vrea a fi o aplicatie care sa convinga utilizatorii sa renunte la WhatsApp Messenger sau Facebook Messenger, insa functiile oferite de catre Google sunt bune pentru cei care sunt mereu informati cu noutatile din domeniul IT, restul lumii preferand lucrurile simple.

Aplicatia Allo urmeaza sa fie lansata in cursul acestei veri de catre compania Google.

Allo 1

4 COMENTARII