Prima Pagina iOS 9 Apple investigheaza problemele iOS 9.3.2

Apple investigheaza problemele iOS 9.3.2

In cursul zilelor trecute v-am vorbit despre faptul ca iOS 9.3.2 blocheaza tablete iPad cu eroarea 56 in momentul instalarii actualizarii sistemului de operare, dar si ca iOS 9.3.2 genereaza reporniri subite si inchideri neasteptate ale aplicatiilor, multi utilizatori raportand problemele.

Numarul acestora este atat de mare incat in aceasta dimineata compania Apple a confirmat oficial faptul ca va investiga toate aceste probleme ale iOS 9.3.2 care au legatura cu tabletele iPad Pro deocamdata, recomandandu-le clientilor sa apeleze la echipele sale de suport.

Textul de mai jos a fost oferit de catre un reprezentant al companiei Apple pentru presa americana care a inceput sa puna intrebari in legatura cu problema raportata de multa lume, iar el este destul de ambiguu, asa cum se intampla in general cu Apple.

iOS 9.3.2 are rolul de a rezolva diverse probleme de functionare ale iPhone, iPad si iPod Touch, insa din pacate el genereaza si multe alte probleme pe care utilizatorii nu le asteptau, asa ca acum probabil va fi lansat un build actualizat pentru iPad Pro, dar poate si pentru alte iDevice-uri.

We’re looking into a small number of reports that some iPad units are receiving an error when updating the software. Those unable to restore their device through iTunes should contact Apple support.

Nimeni nu stie cat timp va dura procedura de investigare a problemelor iOS 9.3.2 sau cand va lansa Apple o actualizare pentru acest build, asa ca ramane doar sa aveti rabdare daca ati intampinat vreuna dintre problemele mentionate.

 • Patrick

  SA DISPARĂ LAGUL DIN INTERFAȚA SI SA NUMAI AGATE!!!

 • sawrl

  ..si sa NU MAI agate … !!!

 • neogeo

  avand in vedere ca au remediat bugul care oprea animatiile nu o sa fac update.

 • V.P

  Eu am revenit la 9.3.1 si e diferenta fata de 9.3.2 , pana ce
  Apple rezolva problema Lag-ului raman pe 9.3.1 pe 6 Plus .

 • amfetamin

  M-ați înnebunit frate cu bug-ul lui peste prăjit,ia dați on la “reduce motion” si nu mai aveți nici o animație! Vreau sa vad si eu un test comparativ cu 2 iPhone-uri identice,unul cu faimosul bug activat iar celălat cu reduce motion activat sa vad diferența! L-am activat si eu de curiozitate pe 6S plus si n-am observat absolut nici o diferența,dar daca toată lumea zice ca e mai rapid subconștientul lucrează.

 • Andrei

  mai bine treceti pe android. ios va ajunge la 10.x.x pana va disparea bug-urile din interfata si la ios 19.x.x pana va ajuta autonomia bateriei, nu sa o omoare mai rau

 • Mircea Radulescu

  era nervos omu, se scuza.

 • John McClane

  “We’re looking into a SMALL number of reports…”. Ce mincinosi ordinari!

 • Asa au zis si cand au lansat in 2014 un update care a lasat iPhone-urile fara functie GSM. Atunci m-au prins si pe mine in gloata de nefericiti.

 • atb19

  😱😱😱😱😱😷😷😷😷 NO COMM

 • Mihnea

  Sa rezolve prostia cu bateria când se inchide la 11%….am trecut ieri pe ultima versiune si nu….voi sa nu treceti

 • Nicos

  Eu cred ca este o metoda anti jailbreake bugurile de ios ce justifica alte si alte versiuni noi.. Asa nu mai scoate nimeni jail pt ca se asteapta corectarea erorilor 😂😂

 • Nicos

  Jailbreak desigur ca nu jailbreake sorry