Apple investigheaza problemele iOS 9.3.2

In cursul zilelor trecute v-am vorbit despre faptul ca iOS 9.3.2 blocheaza tablete iPad cu eroarea 56 in momentul instalarii actualizarii sistemului de operare, dar si ca iOS 9.3.2 genereaza reporniri subite si inchideri neasteptate ale aplicatiilor, multi utilizatori raportand problemele.

Numarul acestora este atat de mare incat in aceasta dimineata compania Apple a confirmat oficial faptul ca va investiga toate aceste probleme ale iOS 9.3.2 care au legatura cu tabletele iPad Pro deocamdata, recomandandu-le clientilor sa apeleze la echipele sale de suport.

Textul de mai jos a fost oferit de catre un reprezentant al companiei Apple pentru presa americana care a inceput sa puna intrebari in legatura cu problema raportata de multa lume, iar el este destul de ambiguu, asa cum se intampla in general cu Apple.

iOS 9.3.2 are rolul de a rezolva diverse probleme de functionare ale iPhone, iPad si iPod Touch, insa din pacate el genereaza si multe alte probleme pe care utilizatorii nu le asteptau, asa ca acum probabil va fi lansat un build actualizat pentru iPad Pro, dar poate si pentru alte iDevice-uri.

We’re looking into a small number of reports that some iPad units are receiving an error when updating the software. Those unable to restore their device through iTunes should contact Apple support.

Nimeni nu stie cat timp va dura procedura de investigare a problemelor iOS 9.3.2 sau cand va lansa Apple o actualizare pentru acest build, asa ca ramane doar sa aveti rabdare daca ati intampinat vreuna dintre problemele mentionate.