Probleme dupa instalarea iOS 9.3.2

Primele probleme au aparut la doar o ora dupa lansarea iOS 9.3.2.

La scurt timp dupa lansarea iOS 9.3.2 au fost deja raportate primele probleme pe care sistemul de operare le are, mai exact unii utilizatori afirmand ca tabletele iPad Pro s-au blocat cu eroarea 56 dupa instalarea acestei versiuni a sistemului de operare pentru iDevice-uri.

Problema este una care nu trebuia sa apara la vreo versiune a iOS, insa nu este prima de acest gen pe care o intalnim deoarece Apple are prostul obicei de a lansa versiuni ale iOS care nu sunt suficient de bine testate si lasa utilizatorii cu produsele blocate.

Desi problema tabletelor iPad Pro este una foarte grava, alte probleme cu iOS 9.3.2 n-am intalnit, cel putin nu la gravitatea celei pe care o experimenteaza unii clienti nefericiti ai celor din Cupertino, dar oricand pot aparea alte marturii ale esecului Apple.

Probleme cu iOS 9.3.2

Pe de alta parte, v-am spus in articolul privind impresiile iOS 9.3.2 despre problemele cu lag-ul din interfata sistemului de operare, compania Apple reusind sa faca in asa fel incat accesarea anumitor aplicatii sau meniuri sa se faca cu un usor lag, de fiecare data.

In rest, experienta de utilizare este lipsita de alte probleme care sa aiba legatura cu iOS 9.3.2 si nu cu aplicatiile terte, multe dintre problemele generate de catre aplicatii avand legatura cu modul in care sunt dezvoltate si nu neaparat cu iOS-ul.

Voi ati avut probleme cu iOS 9.3.2 pana acum ?