Iconita Siri pentru OS X a fost dezvaluita in imagini

8

Pe 13 iunie compania Apple va prezenta lumii intregi OS X 10.12 sau poate macOS 1, iar una dintre marile schimbari pregatite de catre cei din Cupertino are legatura cu asistentul personal Siri, acesta urmand a fi in sfarsit disponibil in Mac-urile utilizatorilor.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Siri va putea fi accesat de catre utilizatori in 3 moduri distincte : printr-un buton din status bar, printr-o iconita din dock, sau prin Hey Siri. Prima imagine de mai jos prezinta iconita din dock-ul OS X, accesarea acesteia deschizand interfata Siri care permite introducerea de comenzi.

A doua imagine prezinta butonul Siri din status bar-ul OS X, apasarea sa va avea drept rezultat deschiderea aceleiasi interfete pentru Siri. In final avem functia Hey Siri care va permite activarea asistentului personal folosind o comanda vocala rostita de catre utilizator, microfonul Mac-urilor putand fi permanent deschis pentru a asculta o posibila comanda.

Implementarea Siri in OS X este deocamdata in stadiile incipiente, insa cei de la Apple sunt foarte hotarati sa aduca asistentul personal pe Mac-urile utilizatorilor, iar el va fi oferit abia din toamna, dupa 3 luni de testare publica impreuna cu prima versiune a noului OS X.

WWDC 2016 va incepe pe data de 13 iunie si separat de noua versiune a OS X, compania Apple va prezenta deasemenea iOS 10 si probabil unele Mac-uri noi.

Siri OS X 1

Siri OS X