Uber le arata prietenilor tai locatia ta in timpul calatoriilor

Compania Uber a anuntat in cursul acestei zile lansarea unei noi functii pentru cei care calatoresc folosind aplicatia sa, ea permitandu-le membrilor familiei sa stie in orice moment unde se afla taxiul cu care tu calatoresti spre destinatie.

In animatia de mai jos puteti vedea functia in actiune, o notificare fiind trimisa unui membru al familiei cand va urcati in taxi, iar acesta poate vedea pe harta locatia taxi-ului in raport cu punctul de plecare si destinatia spre care trebuie sa ajunga.

Aceasta functie este oferita pentru conturile de familie ale Uber, adica acele conturi in care pot fi integrate pana la 10 persoane si platile sunt facute folosind o singura carte de credit, dar nu oricine din acea lista va poate vedea locatia in timpul calatoriilor.

Conform Uber, utilizatorii au optiunea de a alege persoanele cu care partajeaza locatia in timpul unei calatorii cu taxiul, astfel ca o notificare va fi rulata doar pe terminalele persoanelor alese de catre voi, functia fiind extrem de binevenita.

Trip Tracker uses sophisticated technology to bring you peace of mind while your nearest and dearest ride on Uber. So, the next time one of your family members is headed out – you’ll know when they are on their way, which route they are taking and when they’ve arrived.

Uber a avut mari probleme cu unii soferi care au agresat clienti in timpul calatoriilor, atat in SUA, cat si in alte zone de pe planeta, asa ca o functie de acest gen cu siguranta va creste interesul multora de a folosi platforma Uber.

uber family