WhatsApp Messenger iti spune cand cineva iti spioneaza conversatiile

WhatsApp Messenger te atentioneaza cand mesajele tale sunt spionate.

2016 este anul in care WhatsApp pune accent pe securitatea si intimitatea utilizatorilor, astfel ca aplicatia WhatsApp Messenger pentru Android are o noua functie care ne spune cand cineva ne spioneaza conversatiile facute folosind aplicatia de mesagerie.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta alerta, ea spunandu-ne daca cineva a accesat in WhatsApp Web lista noastra de conversatii, iar asa putem afla daca in timp ce noi suntem plecati de acasa, altceva citeste tot ceea ce am vorbit noi prin WhatsApp Messenger.

Functia este la fel de utila daca ati accesat WhatsApp Web de pe un calculator necunoscut si ati uitat sa va delogati de acolo, alerta putandu-va spune daca o persoane necunoscuta va citeste mesajele si va vede eventual pozele sau clipurile video partajate.

Dupa afisarea acestei alerte de catre WhatsApp Messenger in Android, utilizatorul poate deloga browserul conectat la WhatsApp Web pentru contul sau, astfel ca persoana care accesase mesajele noastre va fi automat deconectata si nu va mai putea vedea nimic.

Desi alerta este deocamdata afisata doar in Android, o vom vedea cu siguranta afisata si in WhatsApp Messenger pentru iPhone deoarece foarte multa lume va fi bucuroasa sa poata afla rapid daca o persoana citeste fara acordul lor conversatiile.

WhatsApp Messenger notificare conversatii