Autonomia bateriei iOS 9.3.2

Autonomia bateriei iOS 9.3.2 este una dintre principalele ingrijorari ale multor utilizatori de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, iar asta deoarece Apple face atat de multe greseli in ultima vreme cu sistemul sau de operare iOS, incat nu stii la ce sa te mai astepti.

Pentru cei dintre voi care sunt ingrijorati in legatura cu autonomia bateriei iOS 9.3.2, ei bine vestile sunt bune deoarece Apple nu a facut modificari ale caror rezultat sa fie o reducere a autonomiei fata de iOS 9.2 sau iOS 9.1, asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji.

In toate versiunile beta ale iOS 9.3.2 am avut parte de o autonomie constanta pentru baterie si ea a fost similara cu cea oferita de catre versiunile anterioare ale sistemului de operare, deci Apple reuseste sa pastreze lucrurile constante pe acest plan, cel putin in cazul meu.

Autonomia bateriei iOS 9.3.2

In toata perioada de testare a versiunilor beta ale iOS 9.3.2, dar si dupa lansarea versiunii finale, nu am vazut foarte multe persoane plangandu-se de autonomia bateriei iOS 9.3.2, asa ca utilizatorii par sa fie multumiti de ceea ce ofera Apple in aceasta versiune a sistemului de operare.

Cu iOS 9, compania Apple a reusit in general sa pastreze constante performantele autonomiei bateriei iPhone, iPad si iPod Touch-urilor, aceasta fiind una dintre cele mai importante caracteristici pentru persoanele care cumpara iDevice-uri de la compania Apple.

Acestea fiind spuse, voi ce experiente ati avut cu autonomia bateriei iOS 9.3.2 pana in prezent ? Daca nu sunteti multumiti de autonomia pe care o obtineti in terminalele voastre, exista in momentul de fata optiunea de a face downgrade iOS 9.3.2 la iOS 9.3.1.