Netflix lanseaza fast.com si-ti spune cat de buna este conexiunea ta de internet

In cursul noptii trecute compania Netflix a anuntat lansarea fast.com, un website care are menirea de a ne permite sa ne testam conexiunea de internet pentru a vedea viteza de care dispunem atunci cand folosim serviciile de streaming ale celor de la Netflix.

Website-ul este extrem de simplu si chiar de la conectare initiaza un test de download pentru a masura viteza de descarcare a continutului de pe internet, iar dupa cum puteti vedea mai jos, in cazul meu viteza este de 63 Mpbs pentru o conexiune Fiberlink 500.

Testul de descarcare al Netflix este facut prin servere din afara Romaniei, deci viteza va fi mult mai mica decat cea pe care o atingeti in cazul descarcarilor din tara, insa asta stiti la ce calitate puteti face streaming pentru filmele disponibile in Netflix.

Cei de la Netflix au realizat website-ul pentru a impinge consumatorii catre furnizorii de servicii de internet in ideea de a se plange din cauza calitatii proaste a stream-urilor, alta utilitate nefiind imaginabila pentru fast.com in momentul de fata.

We all want a faster, better Internet, yet Internet speeds vary greatly and can be affected by other users on your network or congestion with your Internet service provider. When you’re experiencing streaming issues, fast.com allows you to check the download speeds you’re getting from your Internet service provider. Using Netflix servers, fast.com works like other globally available tools including speedtest.net, and the results should be similar in most cases.

Acestea fiind spuse, daca folositi Netflix sau intentionati sa folositi Netflix, testati-va conexiunea de internet pe website-ul fast.com si apoi pe speedtest.net, iar daca ea este mai mica decat cea promisa de operator, adresati-va lui pentru remedierea problemelor.

fast.com netflix

1 COMENTARIU