Cel mai stupid accesoriu pentru smartphone

Daca va plac accesoriile pentru smartphone-uri, ei bine astazi am pentru voi unul extrem de stupid care incearca sa obtina finantare prin intermediul kickstarter, asta desi utilitatea sa in lumea reala este mult prea mica pentru a merita banii investiti.

Denumit SOSPENDO, acest accesoriu este gandit in ideea de le elibera utilizatorilor mainile atunci cand calatoresc si doresc sa foloseasca un smartphone sau o tableta, el fiind prins in jurul gatului cu un cablu flexibil, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos.

Lasand la o parte design-ul ciudat si felul mult mai ciudat in care arata cei care il folosesc, SOSPENDO nu-si are rostul in aceasta lume si poate deveni extrem de periculos daca este folosit in modurile prezentate de catre creatorii sai.

Mai exact, acestia arata situatii in care SOSPENDO poate fi folosit pe o motocicleta pentru a tine un smartphone direct in nasul motociclistului, sau la volan pentru a plasa o tableta iPad aproape de scaunul pasagerului, soferul trebuind sa isi mute complet privirea de la sosea pentru a folosi gadgetul.

HOLD YOUR SMARTPHONE and TABLET + FREE YOUR HANDS with a NEW MULTI-TASKING device! SOSPENDO is completely foldable!!

Exceptand cazurile putine in care SOSPENDO ar fi foarte util, ma intreb de ce se mai creeaza gadget-uri de acest gen, insa poate ca nu ar trebui sa o fac din moment ce ai sai ceratori au obtinut deja jumatate din banii necesari pentru finantare.

sospendo stupid

Voi ce parere aveti, este util SOSPENDO sau nu ?