Prima Pagina smartphone Cel mai stupid accesoriu pentru smartphone

Cel mai stupid accesoriu pentru smartphone

Daca va plac accesoriile pentru smartphone-uri, ei bine astazi am pentru voi unul extrem de stupid care incearca sa obtina finantare prin intermediul kickstarter, asta desi utilitatea sa in lumea reala este mult prea mica pentru a merita banii investiti.

Denumit SOSPENDO, acest accesoriu este gandit in ideea de le elibera utilizatorilor mainile atunci cand calatoresc si doresc sa foloseasca un smartphone sau o tableta, el fiind prins in jurul gatului cu un cablu flexibil, dupa cum puteti vedea in clipul video de mai jos.

Lasand la o parte design-ul ciudat si felul mult mai ciudat in care arata cei care il folosesc, SOSPENDO nu-si are rostul in aceasta lume si poate deveni extrem de periculos daca este folosit in modurile prezentate de catre creatorii sai.

Mai exact, acestia arata situatii in care SOSPENDO poate fi folosit pe o motocicleta pentru a tine un smartphone direct in nasul motociclistului, sau la volan pentru a plasa o tableta iPad aproape de scaunul pasagerului, soferul trebuind sa isi mute complet privirea de la sosea pentru a folosi gadgetul.

HOLD YOUR SMARTPHONE and TABLET + FREE YOUR HANDS with a NEW MULTI-TASKING device! SOSPENDO is completely foldable!!

Exceptand cazurile putine in care SOSPENDO ar fi foarte util, ma intreb de ce se mai creeaza gadget-uri de acest gen, insa poate ca nu ar trebui sa o fac din moment ce ai sai ceratori au obtinut deja jumatate din banii necesari pentru finantare.

sospendo stupid

Voi ce parere aveti, este util SOSPENDO sau nu ?

 • Bashtanovv

  Nu e stupid … E de mare folos in cazurile care sunt in clipul promo!

 • Lucian Cernega

  util in special pentru persoanele cu o singura mana, pentru cele fara creier nicio sansa sa-i ajute.

 • Alex

  Bine punctat Lucian 🙂

 • adrian

  Stupid in acceptiunea ta dle. Zaone , eu personal cred ca e foarte bun. Cazurile prezentate sint chiar ok, parerea mea. Cred ca ar fi bine sa fi mai cumpatat in declaratii, impartial de fapt.

 • Lucian Cernega

  Multumesc Alex.

 • Lucian Cernega

  Adrian, crezi ca parerea noastra mai conteaza ?

 • Claudiu D

  Pare interesant dar cred ca nu intoate situatiie are rost spre ex pe moto sau in metro nu il vor folosii multi , decat vreun ciudat ! In casa , masina sau alta parte pare util practica ne va dovedii !
  Cand te doare o mana etc…

 • Catalin

  daca omul isi spune parerea sincera nu e bine, e judecata, daca nu si-o spune iar nu e bine. :)) ce problema aveti voi ca lui i se pare stupid? nu trebuie sa se pupe cu parerile voastre nu? sau trebuie sa joace dupa parerile voastre si voi dupa ale lui ???
  mie util mi se pare doar pt cei care sufera de vreo afectiune, dar in MASINA la volan, sau pe scuter, vi se pare ok si in siguranta? mie nu, PAREREA MEA, e stupid si inutil in 90% din cazurile prezentate. 🙂 suparati-va.

 • Catalin

  cum si parerea lui de multe ori conteaza sau nu. 🙂 nu stiu ce va simtiti asa lezati de parerile omului fie in concordanta cu a voastra sau nu. respirati.