Orange lanseaza servicii de internet fix prin fibra optica, televiziune prin cablu si telefonie fixa

Astazi Orange Romania a lansat servicii de internet fix prin fibra optica, televiziune prin cablu si telefonie fixa, mai exact abonamentele Orange Home Net, Orange Home TV si Orange Home Fix fiind acum disponibile pentru clientii interesati de ele.

Lansarea acestor servicii vine ca urmare a incheierii unui parteneriat strategic cu Telekom la sfarsitul anului trecut, toate aceste servicii fiind oferite de catre Orange Romania prin intermediul infrastructurii existente in reteaua Telekom.

Orange Home Net

Orange Home Net aduce internet de pana la 1 Gbps prin conexiuni de fibra optica, Orange oferind inclusiv un router Wi-Fi cadou clientilor pentru a partaja conexiunea oriunde in casa, lucru pe care il fac si multi dintre competitorii sai.

Orange Home Net este disponibil in trei versiuni care ofera viteze de navigare pe internet de 100 Mbps, 500 Mbps si 1 Gbps, preturile fiind cuprinse intre 7 si 11 euro, in functie de abonamentul ales de catre client.

Orange Home Net este disponibil deocamdata doar in Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Orange Home TV

Pachetul de televiziune prin cablu Orange Home TV ofera pana la 160 de canale TV, inclusiv optiunile HBO si Maxpack, pentru toti cei interesati, marele avantaj fiind ca utilizatorul nu trebuie sa mai monteze o antena pe marginea geamului pentru a avea semnal.

Orange Home TV este disponibil in 3 pachete : Analog, Explore si Global, iar Orange limiteaza utilizatorul la maxim 5 televizoare conectate la un abonament. Abonamentele includ intre 51 si 160 de canale, iar preturile incep de la 6 euro si ajung pana la 9 euro.

Orange Home TV este disponibil deocamdata doar in Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara.

Orange Home Fix

In final ajungel si la serviciile de telefonie fixa oferite prin Orange Home Fix, cei de la Orange oferind abonamentele fara perioada contractuala la pretul de 1.25 euro in care sunt incluse 100 de minute nationale si 100 de minute in retea in fiecare luna.

Clientii Orange care au servicii mobile beneficiaza de 20% reducere pentru abonamentele Orange Home Net si Orange Home TV, iar fiecare an petrecut in retea ofera bonus de reducere suplimentara pentru abonamentul lunar.

Deci, ce parere aveti despre oferta Orange ?


Orange lansează servicii de internet fix prin fibră optică, televiziune prin cablu și telefonie fixă

  • Internet fix prin fibră optică la viteze de până la 1 Gbps şi router Wi-Fi inclus
  • Televiziune prin cablu cu peste 160 canale TV, inclusiv opțiunile HBO si Maxpack
  • 20% reducere pentru abonamentele de internet fix și televiziune prin cablu pentru clienţii cu abonament de mobil Orange
  • Bonus pentru fiecare an petrecut în reţea

Bucureşti, 19 mai 2016. Orange lansează serviciile de internet prin fibră optică, voce fixă și televiziune prin cablu digital și devine astfel operator convergent fix-mobil. Începând de astăzi, clienții pot opta pentru toate serviciile de telecomunicații de la Orange în orașele Cluj-Napoca, Iași și Timișoara, urmând ca acoperirea să fie extinsă în zonele urbane din restul țării, până la finalul anului. Astfel, utilizatorii se vor bucura de calitatea Orange și pentru soluțiile pentru acasă, de o ofertă avantajoasă și de mai mult confort și timp liber câștigat, având un singur furnizor pentru toate serviciile de telecom.

Orange își extinde astfel portofoliul de servicii şi le oferă clienților soluții complete prin cele mai noi tehnologii atât pentru mobil, cât și pentru acasă. Cu Orange Mobil clienții au la dispoziţie servicii de voce și internet prin cea mai extinsă rețea 4G. Noua ofertă de serviciiOrange Home le aduce clienților internet prin fibră optică cu viteze de până la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixă, precum și soluții de monitorizare şi control al locuinţei de la distanţă.

 „De 12 ani, Orange România este prima alegere a clienţilor pentru serviciile de telefonie mobilă, ceea ce se datorează, înainte de toate, calității pe care le-o oferim. Ambiția noastră este să aducem aceeași experiență și în utilizarea serviciilor convergente – calitate, simplitate, oferte avantajoase și relevante –  astfel încât Orange să devină prima lor alegere pentru întreaga gamă de servicii telecom.” a declarat Liudmila Climoc, CEO al Orange România.

Beneficii suplimentare pentru clienții care sunt alături de Orange de mult timp și care aleg Orange Mobil și Orange Home

Clienții care aleg serviciile fixe și mobile de la Orange au beneficii pentru toată familia și sunt răsplătiți pentru fiecare an petrecut alături de companie: au 20% reducere pentru abonamentele de internet fix și televiziune prin cablu, nelimitat minute naționale și mai mult internet pe mobil în pachetele de servicii mobile din ofertele Orange Family și Orange Share și, suplimentar, bonus 5 euro pentru fiecare an în rețea, pentru a cumpăra tablete, smartphone-uri sau accesorii. În plus, clienții vor avea o singură factură pentru toate serviciile și un singur număr de contact pentru Serviciul Clienți, 499.

Suport proactiv pentru clienții cu pachete convergente

Pentru a le asigura clienților o experiență cât mai bună și o utilizare cât mai ușoară a serviciilor pentru acasă, Orange le oferă tuturor celor care optează pentru pachete convergente suport proactiv din partea unei echipe dedicate a Serviciului Clienți. Astfel, în prima zi după instalarea serviciilor, clienții vor fi sunați pentru a fi asistați telefonic la utilizare.

Pachete personalizate de soluții integrate pentru mobil și acasă

Orange Home Net este răspunsul Orange pentru clienții care-și doresc internet fix prin cea mai performantă tehnologie de fibră optică, ce oferă viteze de download de până la 1 Gbps, viteze crescute de upload și o stabilitate crescută a conexiunii. Clienții pot alege varianta potrivită lor din 3 pachete Orange Home Net, cu viteze maxime de download de 100 Mbps, 500 Mbps sau 1 Gbps, toate cu router Wi-Fi inclus. Pentru clienții Orange cu abonamente pentru serviciile mobile prețurile sunt cuprinse între 7 și 11 euro (cu TVA)[1].

Alături de abonamentul Orange Home Net, clienții pot completa pachetul de soluții pentru acasă cu servicii de televiziune și/sau de voce fixă.

Orange Home TV le oferă clienților o gamă variată de canale TV naționale și internaționale, precum și canale HD, atât prin cablu, în aria de acoperire din zonele urbane, cât și prin satelit. De asemenea, indiferent de varianta aleasă, clienții pot urmări emisiunile, filmele și serialele preferate şi în mișcare, pe telefon, tabletă sau laptop, prin Orange TV Go.

Cu serviciul de televiziune Orange Home TV prin cablu clienții se pot bucura de peste 160 de canale TV la o calitate excelentă a imaginii, cu ajutorul celei mai noi tehnologii de acces prin fibră optică. Serviciile sunt disponibile pe maxim 5 televizoare, într-o locuință, dintre care 4 pot avea televiziune digitală şi unul televiziune analogică. Utilizatorii pot alege din 3 pachete de bază – Analog, Explore și Global – și 5 opțiuni suplimentare, precum HBO sau Maxpack, ce oferă canale precum HBO și Cinemax. Pachetele de bază includ de la 51 la 121 canale TV și au prețuri standard între 6 şi 9 euro pentru clienții Orange abonați la serviciile mobile.[2]

Orange Home Fix este serviciul de voce fixă oferit clienților pentru a păstra legătura cu cei dragi. Aceştia îl pot alege oricând și fără perioadă contractuală, beneficiind de 100 de minute naționale și 100 de minute în rețea pe lună, cu 1,25 euro/lună (cu TVA).

Pentru a utiliza soluțiile de comunicare mobile şi fixe ce li se potrivesc cel mai bine, clienții își pot alege serviciile și abonamentele dorite. Ei se pot bucura astfel de avantaje suplimentare aduse de pachetele integrate fix-mobil, prețuri reduse, echipamente gratuite pentru serviciile pentru acasă și mai multe reduceri de preț la smartphone-uri și tablete în funcție de vechimea abonamentului Orange.

Orange Smart Home este un serviciu inovator lansat la începutul anului care permite clienților să aibă grijă de propria locuință, de la distanță. Prin intermediul senzorilor, clienții pot monitoriza și controla locuința având opțiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de mișcare să primească alerte prin SMS sau e-mail, dar și să se declanșeze înregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi. Notificările pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tabletă sau calculator în caz de efracție, incendiu, inundație și altele.