Google are cea mai tare initiativa pentru Android N

Ieri a avut loc prima conferinta din cadrul Google I/O 2016, iar compania Google a prezentat foarte multe noutati legate de produsele si serviciile pe care le ofera in lumea intreaga, insa una dintre initiativele ei merita pe deplin laudate.

In loc sa aleaga singura denumirea noii versiuni a Android, cunoscute acum doar ca Android N, cei de la Google ii implica pe utilizatori in procesul de alegere a denumirii si a creat un website special in care le cere acestora sugestii pentru noul nume.

Google a creat si un clip video amuzant prin care ii motiveaza pe utilizatori sa fie inventivi in ceea ce priveste alegerea denumirii noii versiuni a Android si cu siguranta ii va premia pe cativa dintre cei care au avut cele mai nastrusnice denumiri introduse.

Spre deosebire de Apple, care le impune utilizatorilor denumiri si functii, cei de la Google abordeaza diferit lucrurile si implicarea utilizatorilor intr-un proces de acest gen ii aduce mai aproape de companie, lucru extrem de important pentru viitor.

Android N nume

Voi ce parere aveti despre aceasta iniatiativa a Google ?

https://www.youtube.com/watch?v=v1IocBl_5UM