Prima Pagina Android Google are cea mai tare initiativa pentru Android N

Google are cea mai tare initiativa pentru Android N

Ieri a avut loc prima conferinta din cadrul Google I/O 2016, iar compania Google a prezentat foarte multe noutati legate de produsele si serviciile pe care le ofera in lumea intreaga, insa una dintre initiativele ei merita pe deplin laudate.

In loc sa aleaga singura denumirea noii versiuni a Android, cunoscute acum doar ca Android N, cei de la Google ii implica pe utilizatori in procesul de alegere a denumirii si a creat un website special in care le cere acestora sugestii pentru noul nume.

Google a creat si un clip video amuzant prin care ii motiveaza pe utilizatori sa fie inventivi in ceea ce priveste alegerea denumirii noii versiuni a Android si cu siguranta ii va premia pe cativa dintre cei care au avut cele mai nastrusnice denumiri introduse.

Spre deosebire de Apple, care le impune utilizatorilor denumiri si functii, cei de la Google abordeaza diferit lucrurile si implicarea utilizatorilor intr-un proces de acest gen ii aduce mai aproape de companie, lucru extrem de important pentru viitor.

Android N nume

Voi ce parere aveti despre aceasta iniatiativa a Google ?

 • atb19

  Cei mai tari…asa se face un os… Se cere și se ține cont de dorința, de nevoile utilizatorilor chiar și pana la numirea noului os… Apple vrea feedback la beta, dar nu ține cont de nimic…

 • icetkk

  @Zaone
  “Spre deosebire de Apple, care le impune utilizatorilor denumiri și funcții…”
  WTF?!
  Orice companie pune ce funcții vrea și denumește cum vrea orice produce.
  Mare că#@t făcu Google, ceru inspirație de la utilizatori pentru un rahat de nume de versiune de sistem de operare și gata, domne, Google se gândește la nevoile oamenilor… Doamne!!!

 • sorel

  Chestia asta cu alegerea numelui poate prinde la copii , targetul N .

 • seby

  Atb19 realizezi ca e vorba doar de alegerea numelui nu ?!!! Cred ca nu.
  Nu i-a întrebat nimeni ce vor legat de android , doar cum sa se numească……

 • Florin L

  Oricum e mai mult decat apple care face pisu pe clientii sai.

 • atb19

  Si eu tot iphonist sunt, dar cam rămâne in urma Apple…. Ai văzut un chromebook? Cum se mișca? Se pisa pe os x , orice varianta. O fi el stabil, securizat dar tu nu vrei decât stabilitate, vrei sa “zbarnaie” la fiecare click, ca de, doar de-aia ai dat 7000 lei pe el, nu?

 • John McClane

  Google a adus deja o gramada de noutati si noi ne bucuram ca Apple a renuntat la dunga de pe spatele iPhone-ului. Such a joke…