iOS 9.3.2 a fost retras de Apple

Apple a retras iOS 9.3.2 din cauza problemelor generate pe iPad Pro 9.7 inch.

Lansat la inceputul acestei saptamani, iOS 9.3.2 a fost retras de catre compania Apple in aceasta seara, insa doar pentru posesorii de tablete iPad Pro 9.7 inch, unele dintre acestea blocandu-se in timpul instalarii actualizarii, eroarea 56 fiind afisata fara posibilitatea de a reinstala sistemul de operare cu iTunes.

Alte tablete iPad Pro 9.7 inch reporneau subit sau inchideau aplicatiile fara vreun motiv, iOS 9.3.2 fiind deasemenea de vina, unii dezvoltatori de aplicatii afirmand ca nu pot conecta tabletele la propriile conturi in vederea testarii de aplicatii.

In fata tuturor acestor probleme, compania Apple a decis sa retraga iOS 9.3.2 pentru aceste tablete, utilizatorii care le poseda si nu au instalat aceasta versiune a iOS, avand doar optiunea de a instala iOS 9.3.1 prin orice metoda pusa la dispozitie de catre Apple.

Aceasta este a doua oara in decurs de cateva luni in care compania Apple retrage o versiune a iOS 9 la foarte scurt timp dupa lansare, iOS 9.3 generand probleme cu accesarea link-urilor in Safari, Apple fiind nevoita sa retraga atunci acel update pentru a rezolva problemele.

Restul iDevice-urilor pot instala iOS 9.3.2 fara probleme si pot rula aceasta versiune fara a intampina erorile regasite in tabletele iPad Pro 9.7 inch, asa ca puteti sta linistiti.

Daca ati instalat deja iOS 9.3.2 pe iPad Pro 9.7 inch si nu aveti probleme, nu trebuie sa va ingrijorati deoarece actualizarea pregatita de catre Apple va putea fi instalata si de catre voi.