iOS 9.3.2 a fost retras de Apple

Apple a retras iOS 9.3.2 din cauza problemelor generate pe iPad Pro 9.7 inch.

Lansat la inceputul acestei saptamani, iOS 9.3.2 a fost retras de catre compania Apple in aceasta seara, insa doar pentru posesorii de tablete iPad Pro 9.7 inch, unele dintre acestea blocandu-se in timpul instalarii actualizarii, eroarea 56 fiind afisata fara posibilitatea de a reinstala sistemul de operare cu iTunes.

Alte tablete iPad Pro 9.7 inch reporneau subit sau inchideau aplicatiile fara vreun motiv, iOS 9.3.2 fiind deasemenea de vina, unii dezvoltatori de aplicatii afirmand ca nu pot conecta tabletele la propriile conturi in vederea testarii de aplicatii.

In fata tuturor acestor probleme, compania Apple a decis sa retraga iOS 9.3.2 pentru aceste tablete, utilizatorii care le poseda si nu au instalat aceasta versiune a iOS, avand doar optiunea de a instala iOS 9.3.1 prin orice metoda pusa la dispozitie de catre Apple.

Aceasta este a doua oara in decurs de cateva luni in care compania Apple retrage o versiune a iOS 9 la foarte scurt timp dupa lansare, iOS 9.3 generand probleme cu accesarea link-urilor in Safari, Apple fiind nevoita sa retraga atunci acel update pentru a rezolva problemele.

Restul iDevice-urilor pot instala iOS 9.3.2 fara probleme si pot rula aceasta versiune fara a intampina erorile regasite in tabletele iPad Pro 9.7 inch, asa ca puteti sta linistiti.

Daca ati instalat deja iOS 9.3.2 pe iPad Pro 9.7 inch si nu aveti probleme, nu trebuie sa va ingrijorati deoarece actualizarea pregatita de catre Apple va putea fi instalata si de catre voi.

30 COMENTARII

  1. Va dati seama ce grava e treaba ?
    Apple si cand e de vina nu recunoaste…se face ca ploua !!!
    Si acum retrage…
    Ori isi revizuiesc politica ori vor muri incet si sigur !!!

  2. Nu poti sa tot pui in acelasi IOS de 9 ani feature-uri sau sa oferi fix-uri si sa te astepti sa nu fie nici un conflict, plus ca ei nu pot testa interactiunea cu diferte 3rd party apps.

  3. iOS-ul era stabil cand aveau putine telefoane si tablete. Odata cu lansarea multor modele, se pare ca e mult mai greu sa optimizezi sistemul pentru toate. Oarecum, problemele lor par sa se apropie de cele ale Androidului… cu cat ai mai multe modele, cu atat e mai greu.

  4. Gayul nu stie sa puna presiune pe ingineri, performanta se face cu disciplina de fier. Daca va ramane gay acolo o vor lua in jos …

  5. A apărut carrier update si acum nu mai pot selecta viteza datelor de internet. Apare doar 4g in sau Off pentru date sau voce. Si cand închizi 4g rămâne pe 3G. Nu mai exista 2g.

  6. O alta lege spune ca : cine amesteca vodka cu berea in clasa a IX-a,mai tarziu amesteca cimentul cu nisipul…?
    Acum vezi unde ai gresit enuntul legii,stimate Cristi?

  7. OK. Deci rămânem fără opțiunea 2g/3G/4g. Mișto. Rămâne pe 3G default. Unde stau eu n-am semnal ca lumea de 3G. Deci rămâne de neutilizat telefonul.

  8. Pacat de apple … nu o sa zic ca e jenant, nu o sa zic ca e nesimtire fata de banii ce-i dati. Zic doar atat, am in familie 3 ipad-uri, 2 macbookuri, un mac mini si un airport extreme. Cu toate astea, am trecut la S6 anul trecut si recent am un S7. Are unele probleme, dar se apropie puternic de iph6s

  9. Am renuntat la iPhone si Apple acum 3-4 ani si nu regret nici o secunda pasul facut, cu toate ca am pierddut banii dati pe multe aplicatii!

  10. Nu stiu ce probleme ai tu pe S6 si S7, dar eu am renuntat la iPhone de aproape 4 ani, prima data am avut un S5, apoi S6 Edge, acum am S7 Edge si nu am avut nici cea mai mica problema!!!!