Samsung lanseaza un nou iPhone

Samsung va lansa Samsung Galaxy C5, o noua clona a iPhone 6S.

Samsung se pregateste sa lanseze un nou iPhone, doar ca nu ii va spune asa, ci il va denumi Samsung Galaxy C5, insa asta conteaza mai putin pentru ca din punct de vedere estetic puteti observa cat de mult seamana noul smartphone cu iPhone 6S, de exemplu.

Samsung va lansa doua versiuni ale Samsung Galaxy C5, una dintre ele avand un ecran de 5.2 inch, in timp ce a doua va avea un ecran de 5.7 inch, deci terminalele vor semana foarte bine cu ceea ce ofera Apple, chiar si din punct de vedere al dimensiunilor.

Acele dungi ale carcasei sunt imposibil de asociat cu altceva decat iPhone 6S, in momentul de fata, iar exceptand partea de jos a panoului frontal si logo-ul Samsung, produsul coreenilor seamana foarte mult cu un iPhone al companiei Apple.

Samsung Galaxy C5 urmeaza sa aiba ecran Super AMOLED cu rezolutie HD, 4 GB RAM, si camere principale de 16 megapixeli, chip-urile folosite in ele fiind Snapdragon 617 si 625, deci performantele vor fi cu mult sub cele ale Galaxy S7 sau S7 Edge.

Samsung Galaxy C5

Pe de alta parte, Samsung Galaxy C5 va fi vandut la preturi ce incep de la 336 de dolari, deci le vor da celor fara bani de iPhone ocazia de a cumpara ceva care seamana extrem de bine, chiar daca in interior se regaseste cu totul altceva si experienta este mai proasta.

Avand in vedere trecutul litigios dintre cele doua companii, va fi interesant de vazut cum va reactiona compania Apple la aparitia pe piata a Samsung Galaxy C5, terminalul semanand atat de bine cu iPhone incat un necunoscator l-ar putea confunda usor.

Samsung Galaxy C5 1