Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 ar putea avea un nou tip de RAM DDR 4...

iPhone 7 ar putea avea un nou tip de RAM DDR 4 produs de Samsung

Astazi compania Samsung a prezentat oficial noi module RAM DDR 4 produse folosind un proces de fabricatie de 10nm, ele urmand a ajunge cel mai probabil in Samsung Galaxy Note 6 care urmeaza sa fie lansat in luna august a acestui an.

Noul tip de module RAM este cu 30% mai rapid decat cele anterioare si consuma cu 20% mai putina energie a bateriei, iar daca Samsung si Apple se vor intelege, atunci iPhone 7 ar putea beneficia de pe urma acestei noi componente extrem de interesante.

Apple foloseste deja in iPhone sau iPad RAM produs de catre compania Samsung, iar utilizarea acestor noi module DDR 4 nu pare chiar atat de greu de crezut din moment ce ele sunt deja pregatite pentru implementare inย Samsung Galaxy Note 6 care va fi lansat inaintea iPhone 7.

Cu aceste noi module DDR 4, iPhone 7 ar putea oferi performante superioare fata de iPhone 6S, iar asta in timp ce autonomia ar putea beneficia de o imbunatatire serioasa, daca Apple va pastra bateria si nu va implementa componente care sa consume mai multa energie.

Am aflat acum cateva saptamani ca iPhone 7 Plus va avea 3 GB RAM, cantitatea fiind necesara pentru a oferi putere de procesare mare noii camere duale, iar un RAM mai rapid si mai eficient cu consumul de energie ar fi ideal pentru compania Apple.

In momentul de fata pare destul de logica o colaborare intre Apple si Samsung pentru a folosi aceste noi module RAM DDR 4 in iPhone 7, insa ramane de vazut daca americanii vor putea obtine pretul dorit pentru a cumpara componente de la coreeni.

 • Calin

  Vad ca si apple o ia pe urma samsung. Baga tone de ram sa ti ia ochii๐Ÿ˜‚

 • VYC

  Daca un soft stabil numai exista….
  Macar sa avem 10gb de ram. Asa se restarteaza mai repede telefonul cand se blocheaza ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

 • V.P

  Chiar 4 GB RAM vreau la cat am dus lipsa pe 6 Plus .

 • Srb Srb

  Crede-ma treci la 6s plus sau ce sa mai 7 plus ca e pacat. Iphone nu are functii sa ai nevoie inca de 4 gb. Are rezolutie mica split view 0 deci nu ai efectiv unde folosi 4 gb ram decat daca vrei sa tii telefonul pana la ios 12

 • Alex D

  ddr 4 nu inseamna 4 gb de ram, de unde pana unde 4 gb de ram in viitorul iphone?

 • V.P

  Prea tarziu acum pentru 6S Plus , astept sa vad ce poate 7 Plus .

 • Srb Srb

  Corect da

 • Eu.G

  Noroc cu Samsung ca investeste in R&D nu doar deseneaza si depune brevete.