Apple VR – casca pentru realitate virtuala dezvaluita de Tim Cook

In cadrul recentei sale vizite din India, Tim Cook a discutat cu jurnalisti, parteneri si chiar actori, despre o multitudine dintre viitoarele initiative ale companiei Apple, iar ptrein ele se numara, aparent, si Apple VR, casca pentru realitate virtuala a Apple.

Pana acum am vazut doar brevete de inventie care descriau modul in care ar putea arata si functiona Apple VR daca ar fi lansata de catre compania Apple, insa CEO-ul Apple pare sa fi discutat cu cel putin un actor popular despre posibila lansare a acestui gadget.

Intr-un mesaj publicat pe reteaua de socializare Twitter, actorul spune ca asteapta cu nerabdare lansarea Apple VR, el publicand o poza in care apare alaturi de CEO-ul Apple, Tim Cook, semn ca este posibil sa fi discutat cu el despre asta.

E greu de spus daca actorul doreste o casca de realitate a Apple si l-a intrebat pe Tim Cook daca ea va fi lansata vreodata si a primit o confirmare, ori daca Tim Cook a adus in discutie subiectul, insa Apple VR pare sa fie in planurile de viitor ale companiei Apple.

Separat de toate acestea, Tim Cook a vorbit intr-un interviu de 18 minute despre toate initiativele pe care compania Apple le are in India, clipul video fiind disponibil mai jos, insa desigur ca Apple VR nu face parte printre produsele descrise de catre CEO-ul companiei americane.