Asa ar putea arata casca de realitate virtuala Apple

5

Apple dezvolta o casca pentru realitate virtuala, cei din Cupertino avand o echipa de ingineri dedicat dezvoltarii unui asemenea produs, iar proiectul este destul de avansat, Apple facand cateva angajari importante in ultimul an, Tim Cook afirmand ca ideea este una interesanta.

Pentru a incerca sa ne prezinte cum ar putea arata o casca pentru realitate virtuala dezvoltata de catre Apple, cei de la Computer Bild au creat un concept al unui dispozitiv care prezinta o serie de functii pe care oricine si le-ar dori acum intr-un asemenea produs.

Mai exact, aceasta casca pentru realitate virtuala are un design care ne aduce aminte de terminalele iPhone, are senzori biometrici implementati intre cele doua ecrane Retina, are camere stereot 3D pentru a oferi functii de realitate augmentata si nu doar atat.

Pentru a oferi interconectare cu alte produse Apple exista conectori Lightning si pentru casti, totul fiind combinat cu bratarile pe care Apple le ofera in Apple Watch, intregul produs aratand destul de interesant, insa departe de ce ar putea oferi compania Apple.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?