Orange a lansat functia apel Wi-Fi pentru iPhone

Astazi operatorul de telefonie mobila Orange a lansat functia apel 4G pentru iPhone, iar impreuna cu ea a facut disponibila si functia apel Wi-Fi pentru iPhone, ambele fiind initial lansate doar pentru terminalele Samsung.

Activarea functiei apel Wi-Fi se face doar dupa activarea functiei apel 4G, iar mai apoi trimiteti un SMS gol la numarul 232, dupa primirea SMS-ului de confirmare repornirea terminalului fiind necesara pentru ca functia sa se activeze.

Utilizand functia apel Wi-Fi pe iPhone veti putea face apeluri telefonice prin Wi-Fi atunci cand ni aveti o conexiune GSM disponibila, minutele vorbite fiind consumate din abonamentul vostru de telefonie mobila.

Desi in mod normal ar fi trebuit sa apara o setare in aplicatia Configurari care sa permita activarea sau dezactivarea functiei apel Wi-Fi, din pacate ea nu este momentan disponibila, dar probabil apelurile vor functiona normal cand veti incerca sa le faceti.

Serviciul Apel Wi-Fi a fost activat. Acum poti face apeluri peste conexiune Wi-Fi, chiar daca nu ai semnal pe telefon, folosind numarul tau de telefon. Inchide si redeschide telefonul, apoi activeaza functia apel Wi-Fi din setari, dupa ce te-ai asigurat ca ai facut update la ultimul soft disponibil. Apelul va consuma din minutele incluse in oferta ta, iar tariful aditional este cel standard pentru apeluri de voce, corespunzator planului tau tarifar.