Prima Pagina Noutati Ce a patit o femeie dupa ce s-a uitat in telefonul sotului...

Ce a patit o femeie dupa ce s-a uitat in telefonul sotului fara permisiunea lui

 O femeie din Emiratele Arabe Unite a fost amendata cu 41.000 de dolari si va fi deportata dupa ce s-a uitat in telefonul sotului fără permisiunea lui, incalcandu-i astfel viata privata.

Motivul pentru care femeia isi tinea sub supraveghere atenta si urmarea activitatea sotului pe telefon,era infidelitatea de care il suspecta. Femeia a descoperit dovezi clare ca barbatul era infidel iar dupa ce i-a spus ce a gasit, sotul a făcut plangere la politie.

Autoritatile au demarat un proces, iar femeia a recunoscut ca a transferat imagini din telefonul sotului. Acest lucru este pedepsit de legea din Emirate, care spune ca este „interzisa incalcarea intimitatii unei alte persoane”, asa ca instanta a decis ca femeia sa fie deportata si amendata cu 41.000 de dolari.
 • amfetamin

  Si înșelată si cu banii luați! Curiozitatea te lasă lefter in ziua de azi,ciudat e însă ca tipul știindu-se cu musca pe căciula își lasă tel neprotejat de vreo parola,vreo amprenta,ceva acolo.

 • rundown

  Asta dupa ce si-a luat omorul legata de calorifer si biciuita nitel in public. Oricum eu nu ii inteleg pe musulmanii astia, ce viata privata are barbatul insurat? Pai ori esti insurat si viata ta privata e dusa pe ciocan, ori ai 2 vieti se parate si mai multe personalitati. Ma poate cineva lamuri? De preferat cineva musulman? Gluma gluma dar chiar sunt curios :/

 • unixes

  Nu prea are cum sa te lamureasca cineva, pentru ca musulmanii traiesc dupa Coran, deci nu poti gasi o explicatie logica in ceea ce fac. La ei nu exista moralitate, etica, civism, etc. Exista Coranul si tot ce e in afara acestuia e păcat.

 • Damian

  abia astept sa ni se umple si noua tara de musulmani :)) cu moscheie cu tot :)) refugiatii astia, sa-i primim pe toti !

 • rundown

  Da unixes, asta stiam deja. Oricum ma intereseaza si parerea unui musulman pur sange despre aceasta problema. Sunt sigur ca ne-ar lamuri pe toti cum vad ei problema. Eu sunt curios daca femeile poarta si in casa acel val care ii acopera fata sau doar afara. Chestia este discutabila. Cat despre incadarea intimitatii sotului, spune-i asta unei romance obosite cu 2-3 copii care da ordine in casa. Isi bate sotul cand se imbata si normal ca ea are ultimul cuvant.

 • Viorel Predatorul

  Cică poartă vălul doar în public.

 • atb19

  Alta proasta… Barem cealaltă a dormit lângă lac pana au scos aia mașina din lac… Ca o trăgeau cu ața nu de alta , si mereu când ajungea la mal , se rupea ața 😂😂😂😂

 • vip

  Voalul se poarta in public obligatoriu daca barbatui cere sotiei acest lucru. Daca el este de acord atunci ea poate sa nu poarte. El poate sa aiba cate sotii doreste dar trebuie sa ofere aceleasi conditii la toate sotiile. Sa nu faca discriminare si nici la timpul petrcut cu ele. Acum s-au smecherit si ei si isi iau amante ca e mai usor.

 • vip

  Ca sa se insoare a doua a treia etc trebuie sa ceara acordul primei sotii de fiecare data.

 • vip

  Nu sunt musulam dar am vizitat si va spun ce mi-a spus ghidul.

 • vip

  Daca barbatul inseala e mai usor in schimb daca femeia inseala e foarte grav. Din cate stiu parintii fetei poate sa-i faca orice daca este prinsa.

 • Mircea Radulescu

  Voia probabil banii ei.