O carcasa iPhone 7 cu 4 difuzoare apre in primele imagini

iPhone 7 cu 4 difuzoare este confirmat de imaginile unei noi carcase.

Noi imagini cu prototipul unei carcase iPhone 7 arunca si mai multe paie pe focul zvonurilor privind viitorul smartphone al companiei americane, ele prezentand o schimbare pe care nimeni nu o anticipase pana in momentul de fata, nici macar prin zvonuri.

Imaginile sunt, in aparenta, preluate dintr-un material video promotional al unui producator de carcase pentru iPhone, acesta primind carcasa prototip de la o sursa asiatica, care ar fi avut acces la schitele furnizate de catre Apple pentru fabricarea iPhone 7.

Prezenta celor 4 difuzoare in carcasa iPhone 7 este completata si de o mutare a flash LED-ului si a microfonului care il separa de camera, care are dimensiuni mai mari, iar aici vorbim din nou despre o schimbare care nu a mai fost anuntata pana in momentul de fata.

Avand in vedere ca iPhone 7 ar putea avea 4 difuzoare, mutarea pozitiei flash LED-ului si a microfonului ar fi logica pentru a facilita amplasarea a doua difuzoare suplimentare in partea suplimentara a carcasei, insa va spun din nou ca acum vorbim pentru prima oara despre o asemenea schimbare pregatita de catre compania Apple.

carcasa iPhone 7

Avand in vedere ca iPhone-urile au un singur difuzor de ani de zile si trecerea al doua difuzoare ar fi oricum greu de crezut, existenta a 4 difuzoare pentru iPhone 7 pare imposibil de imaginat in momentul de fata avand in vedere ca vorbim totusi despre un simplu smartphone.

In momentul de fata doar tabletele iPad Pro au 4 difuzoare implementate de catre compania Apple si intr-un produs de acel gen este normal sa existe atat de multe difuzoare, insa intr-un smartphone cu ecran de 4.7 inch implementarea sa nu prea are logica, iar Apple nu prea face lucruri de acest gen.

carcasa iPhone 7 1

Acestea fiind spuse, fie vorbim despre un fals facut de catre cineva aflat in cautare de atentie, fie vorbim despre o schimbare neasteptata pregatita de catre Apple, pe care foarte multi o vor aprecia.