Prima Pagina Siri Siri iti face cafeaua, se transforma in DJ pentru petreceri si multe...

Siri iti face cafeaua, se transforma in DJ pentru petreceri si multe altele

Siri poate fi software-ul ideal pentru a controla o casa inteligenta, asistentul personal al celor de la Apple putand fi combinat cu gadget-uri pentru case inteligente, si un sistem HomeKit, pentru a va scuti de sculatul din pat dimineata pentru a va face o cafea, sau a rpinde lumina.

Un american destul de priceput a reusit sa isi faca o casa inteligenta, controlata de Siri, cheltuind doar aproximativ 150 de dolari pe gadget-uri pentru case inteligente, software-ul celor de la Apple permitandu-i sa faca lucruri care in mod normal sunt imposibile.

Folosind Siri si comenzi vocale, studentul isi poate controla luminile din casa, poate controla muzica, dar poate controla si anumite aparate electrocasnice, o cafetiera turnandu-i cafeaua dimineata daca el a pus ingredientele potrivite in prealabil.

Practic Siri poate fi folosit pentru o varietate de actiuni de controlare a electronicelor din casa, insa asta doar daca ele sunt suficient de inteligente pentru a se conecta la un server special si capabil sa preia comenzile direct de la asistentul personal Siri.

I list the prices for the individual components at the end of the video, but you’re looking at about 135€ (~150$ at the time of writing) for the entire deal, and I’m really happy with it so far.

Clipul video demonstreaza foarte clar ceea ce se poate face folosind software-ul Apple, insa asta doar daca exista oameni suficient de motivati pentru a-si folosi capul in acest scop.