Siri iti face cafeaua, se transforma in DJ pentru petreceri si multe altele

Siri poate fi software-ul ideal pentru a controla o casa inteligenta, asistentul personal al celor de la Apple putand fi combinat cu gadget-uri pentru case inteligente, si un sistem HomeKit, pentru a va scuti de sculatul din pat dimineata pentru a va face o cafea, sau a rpinde lumina.

Un american destul de priceput a reusit sa isi faca o casa inteligenta, controlata de Siri, cheltuind doar aproximativ 150 de dolari pe gadget-uri pentru case inteligente, software-ul celor de la Apple permitandu-i sa faca lucruri care in mod normal sunt imposibile.

Folosind Siri si comenzi vocale, studentul isi poate controla luminile din casa, poate controla muzica, dar poate controla si anumite aparate electrocasnice, o cafetiera turnandu-i cafeaua dimineata daca el a pus ingredientele potrivite in prealabil.

Practic Siri poate fi folosit pentru o varietate de actiuni de controlare a electronicelor din casa, insa asta doar daca ele sunt suficient de inteligente pentru a se conecta la un server special si capabil sa preia comenzile direct de la asistentul personal Siri.

I list the prices for the individual components at the end of the video, but you’re looking at about 135€ (~150$ at the time of writing) for the entire deal, and I’m really happy with it so far.

Clipul video demonstreaza foarte clar ceea ce se poate face folosind software-ul Apple, insa asta doar daca exista oameni suficient de motivati pentru a-si folosi capul in acest scop.

1 COMENTARIU